• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • ACP-18CH50AUJI R32

  37.999 ден
  • Капацитет на ладење: 5.4 kW
  • Капацитет на греење: 5.8 kW
  • Фреон: R32
  • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
  • Енергетска класа на греење: А+
  • Енергетска класа на ладење: А++
  • SEER коефицент: 6,57
  • SCOP коефицент: 4,02
  • LED екран
  • Функционалности:
  • auto mode, auto restart, soft start, sleep mode, самодијагностика, timer, Turbo mode, I feel функција, ionizator
  • Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита на вентилот на надворешна единица
  • Dust филтер
  • Bio филтер
  • Wi-Fi ready
  • Влезна снага на ладење: 1650 W
  • Влезна снага на греење: 1490 W
  • Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
  • Капацитет на одвлажнување: 1,8 l/h

   

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus3.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-odmrznuvanje.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-self-cleaning.jpg  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-samo-dijagnostika.jpg

 • CARRIER 42QHB09D8S

  31.990 ден

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 2,64 (1,0 ÷ 3,2) / 2,80 (0,9 ÷ 3,6)

   

   

 • CARRIER 42QHB12D8S

  36.990 ден

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,52 (1,0 ÷ 4,1) / 3,80 (0,9 ÷ 4,7)

   

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus4.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-bio-filter.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-ifeel.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-turbo.jpg

   

 • CARRIER 42QHB18D8S/38QHB18D8S Infinity

  52.990 ден

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 5,28 (1,8 ÷ 6,1) / 5,50 (1,4 ÷ 6,8)

   

   

   

 • CARRIER 42QHB24D8S / 38QHB24D8S Infinity

  63.990 ден
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9400.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2320 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
  • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
  • НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
  • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
  • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
  • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
  • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
  • ФРЕОН:R32
  • ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
  • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm

   

 • CARRIER 42QZL018R8S

  79.990 ден
  • Флексибилна конекција за одвод на кондензат од лево или десно и интегрирана пумпа за кондензат
  •  Фреон R32
  •  Капацитет – ладење/ греење(kW) – 5,2(2,6 ÷ 5,6) / 5,7(2,3 ÷ 5,8)

   

 • CARRIER 42QZL024R8S

  103.990 ден
  • ARRIER 42QZL024R8S [7.0KW}
  • R32 тавански/парапетен
  • Инвертер клима уред,
  • Екстремно тивок и штедлив при работа
  •   A++ за ладење и A++ за греење,
  • SEER до 5,9
  • SCOP до 5,1.
  • До 40% заштеда на енергија …
 • DAIKIN FTXB35C

  38.999 ден 34.999 ден
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 35 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • DAIKIN FTXF20A

  33.560 ден
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF25A

  34.615 ден
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF35A

  47.000 ден
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF50A

  71.128 ден
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • Прикажани 1–12 од 77 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Enable Notifications    Ok No thanks