• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX FD 627 IX

  49.999 ден
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа T / ST / N
  • Нето капацитет на уредот 467 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 327 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 140 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен,
  • Внатрешно лед осветлување, Анти-бактериска заштита, LED Display, Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 396 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 2 фиока, 6 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 6 фиока
  • Висина на фрижидерот 1775
  • Длабочина на фрижидерот 740
  • Ширина на фрижидерот 833
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 115 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 890x1830x795 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Функционални тастери Диспанзер за вода, Eкран
 • VOX IKK 3400

  20.490 ден
  • Тип на фрижидер: Вграден, комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 181/75 l
  • Капацитет фрижидер нето 181 l
  • Капацитет замрзнувач нето 70 l
  • Висина (mm) 1770
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm) 540*545*1770
  • Карактеристики: антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: бела
 • VOX KG 2500

  11.999 ден
  • Тип на фрижидер: комбиниран фрижидер со горна комора;
  • Енергетска класа A+; Капацитет (бруто/нето) 216/213 l;
  • Капацитет нето 171/42 l;
  • Височина 144 cm; Димензии (ШxДxВ) 54x57x144 cm;
  • Карактеристики: Антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата;
  • Боја: Бела
 • VOX KG 2500 S

  12.999 ден
  • Тип на фрижидер: комбиниран фрижидер со горна комора
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет (бруто/нето) 216/213 l
  • Капацитет нето 171/42 l
  • Височина 144 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 54x57x144 cm
  • Карактеристики: Антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: Сива
 • VOX KG 2600

  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • LED светло
 • VOX KG 2600 B

  13.499 ден
  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • ЦРНА,
  • LED светло
 • VOX KG 2600 S

  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа, замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • LED светло,
  • ИНОКС
 • VOX KG 2800

  12.990 ден
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 240 л
  • Бруто капацитет на уредот: 243 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 198 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 42 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 220 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 1 полица-сталажа
  • Нето тежина: 59,06 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 63 кг
  • Димензија(ШxВxД): 540x1600x570 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 40 dB
 • VOX KG 3300

  16.999 ден
  • Фрижидер 59,5 * 59,8 * 170,5,
  • A + класа,
  • Vfreezer 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • Бела
  • LED светло
 • VOX KG 3300 S

  • Фрижидер 59,5 * 59,8 * 170,5,
  • А + класа,
  • Vfreezer 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • Сребрена боја
  • LED светло
 • VOX KK 3300 S

  16.999 ден
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Сива
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Енергетска класа: А+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3300W

  15.499 ден
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 257 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Димензија (ШxВxД): 540x1700x595 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • Прикажани 1–12 од 41 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Enable Notifications    Ok No thanks