+389(0)34/340-020 Ленинова бр.99, 2400 Струмица
Препорачани производи
 • Гледај како:
 • Подреди според:
 • VOX SL 123

  3.990 ден
  • HEPA филтрација: Не
  • Вкупна тежина: 4.77 кг
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 46.5 x 28 x 27.6 цм
  • Додатна опрема: Продолжетоци за намештај и ќошови
  • Капацитет на кесето -торбата: 2.5 л
  • Радиус на акција: 11 м
  • Регулатор на моќта: Да
  • Сила: 1600W
  • Тип цефки: Метална
 • VOX SL 150

  4.990 ден
  • HEPA филтрација: Не
  • Вкупна тежина: 6.74 кг
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 46 x 37 x 30 цм
  • Додатна опрема: Продолжетоци за намештај и ќошови
  • Капацитет на садовите: 2 л
  • Радиус на акција: 11м
  • Регулатор на моќта: Не
  • Сила: 2200W
  • Тип цефки: Метална
 • Vox SL 159

  4.990 ден
  • Бoja: Златна и црвена
  • Easy clean: Едноставно празнење и чистење на садовите за прашина
  • Fail-safe: Во случај на запушување, правосмукалка се сама исклучува, моторот е заштитен од расипување
  • HEPA филтрација: Онаа што е најважно кај хепа филтерите, имаат висока ефикасност да ги задржуваат честичките од нечисто. Онаа прилика на вшмукувањето не излегуваат од апаратот, остануваат во филтерот, и од правосмукалката излегува чист воздух. Благодарен…
  • HighSpin мотор: Мотор без четка, работи на принцип магнетно, овозможува на тој начин долг животен век
  • Вкупна тежина: 5.81 кг
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 27.5 x 28.5 x 38.3 цм
  • Додатна опрема: Продолжетоци за намештај и ќошови
  • ЕСО: Мотор од само 800 вати, штедлив и тивок, без високи трошоци на електрична енергија
  • Капацитет на садовите: 2 л
  • Радиус на акција: 12 м
  • Сила: 800W
  • Тип цефки: Метална

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.