• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • MAX Butterfly 16″

  4.290 ден
  • Големина на тркала 16″
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Пластичен штитник за ланецот
  • Преден и задник браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Предна и задна корпа
  • Висококвалитетни гуми “Wanda Air”
 • MAX City Advance

  7.990 ден
  • Големина на тркала: 26″
  • Метален рам: 15″
  • Гуми Wanda: 26″x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX City Classic

  10.290 ден
  • Големина на тркала: 28″
  • Тенко ѕиден метален рам: 17″
  • Гуми Wanda: 28″ 700*32C
  • Рачки за кочници: алуминиумски рачки
  • седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
  • Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
  • Педали: полу метални со лагери
  • Браници: Метални
  • Предна корпа
  • Заден багажник
  • Предно и задно светло
  • Браник на ланец
 • MAX Cobra

  14.990 ден
  • Големина на тркала: 29″
  • Алуминиумски рам: 18
  • Гуми Wanda: 29″ x 1,95
  • Рачки за кочници: алуминиумски
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: V-brake алуминиумски
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano TZ
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ (21 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Cross

  13.990 ден
  • Големина на тркала: 27.5″
  • Алуминиумски рам: 19″
  • Гуми Wanda: 27.5″x 2,10
  • Рачки за кочници: Shimano EF500
  • седиште: Vader Sport-S со М6 Quick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano TZ50/TZ21
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ50/TZ21
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Diva

  7.790 ден
  • Големина на тркала: 24″
  • Метален рам: 13″
  • Гуми Wanda: 24″x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX East Cost

  8.990 ден
  • Големина на тркала: 20″
  • Метален рам:
  • Гуми Wanda: 20″ x 2,125
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: V-brake алуминиумски
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Fox

  3.290 ден
  • Големина на тркала 12 “
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Пластичен штитник за ланецот
  • Преден и задник браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Предна корпа
  • Висококвалитетни “Wanda” гуми
 • MAX Galactic

  9.890 ден
  • Големина на тркала: 27,5″
  • Метален рам: 19″
  • Гуми Wanda: 27.5″x2,10
  • Рачки за кочници: Полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader со М6 Quick Release;
  • Бандажи: Дупли алуминиумски
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Предна вилушка: со амортизер
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Gentleman

  10.990 ден
  • Големина на тркала: 28″
  • Алуминиумски рам: 520mm
  • Гуми Wanda: 28″ 700C*40C
  • Рачки за кочници: Shimano RS35
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ50 7S
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX GMX

  7.790 ден
  • Големина на тркала: 20″
  • Метален рам: 11.5″
  • Гуми Wanda: 20″ x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Предна вилушка: со амортизер
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX GTR 12″

  3.590 ден
  • Големина на тркала 12″
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Метален штитник за ланецот
  • Преден браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Шише за вода
  • Висококвалитетни “Wanda” гуми
 • Прикажани 1–12 од 25 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.