Има ли подобар ден за подарување на подароци од 14ти Февруари?

Од 03.02.2020 до 29.02.2020 со секој купен уред од палетата на VOX Electronics, Ве следува купон за учество во наградната игра, во која River Soft Ви доделува четири производи. Ваше е само да го пополните купонот кој ќе биде достапен во салоните на River Soft при купување на Вашиот уред од брендот VOX, да ја […]

Месец Февруари го посветивме на награди за нашите ценети клиенти.

Големо, Големо изненадување!!! Месец Февруари го посветивме на награди за нашите ценети клиенти. Од 03.02.2020 до 29.02.2020 со секој купен уред од палетата на VOX Electronics, Ве следува купон за учество во наградната игра, во која River Soft Ви доделува четири производи. Ваше е само да го пополните купонот кој ќе биде достапен во салоните […]