Вградна рерна со 11 програми, во која може истовремено да подготвувате храна на повеќе нивоа.

Вградна рерна со 11 програми, во која може истовремено да подготвувате храна на повеќе нивоа, заедно со одличен дизајн на плочата за готвење, ќе даде совршен модерен изглед на вашата кујна.

River Soft дел од настанот на PANTHEON Сметководители 2020

Клиентите на сметководствените компании или вработените во претпријатието често собираат документација и физички ја носат во сметководство. Некои клиенти или вработени скенираат поединечни документи и собраните скенови ги доставуваат до сметководство на USB стик или по пошта. Сметководството ја превзема документацијата и рачно или преку екстерни апликации ги внесуваат податоците во PANTHEON. Сметководството може да […]

Samsung Galaxy A71 само во салоните на River Soft

Зад симетрично порамнетиот 6,7-инчен екран Infinity-O Display на Galaxy A71, технологијата за бои Super AMOLED овозможува бои како во реалноста за сѐ што гледаш и правиш—од играње видеоигри и гледање филмови, до сурфање на интернет и правење повеќе работи одеднаш. Почни повеќе да уживаш во она што го сакаш, без притоа да ти пречи екранот. […]