• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX CHM 650 IX

  5.999 ден
  • 2.158
  • 1.650
  • 1.345
  • 1.142
  • 997
  • 889
  • 804
  • 737
  • 682
  • 632
  • 594
  • 561
  • 532
  • 507
  • 485
  • 459
  • 442
  • 426
  • 412
  • 399
  • 387
  • 370
  • 360
  • 351
  • 342
  • 334
  • 327
  • 320
  • 314
  • 308
  • 302
  • 296
  • 291
  • 287
  • Категорија Декоративни aспиратори
  • Boja Inox
  • Број на моторот 1
  • Бројот на брзината на работењето 3 брзини за работење
  • Вид на светло LED
  • Вкупна тежина 7,2 кг
  • Гаранција 5 години
  • Годишно потрошена енергија (kWh) 60
  • Димензии на уредот (ШxВxД) 600x172x450 mm
  • Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 690x235x525 мм
  • Класа на енергија D
  • Количина на товарот 845
  • Можност за прилагодување на висината Да
  • Нето тежина 6,7 кг
  • Ниво на бучава 61 dB
  • Номинална силина на системот за осветлување 6,3 W
  • сила на вшмукувањето 253 m3/h
  • Тип Стандарден
 • VOX PIO 650 2MIX

  5.499 ден
  • 1.978
  • 1.513
  • 1.233
  • 1.047
  • 914
  • 815
  • 737
  • 675
  • 625
  • 579
  • 544
  • 514
  • 488
  • 465
  • 445
  • 422
  • 405
  • 391
  • 378
  • 366
  • 355
  • 339
  • 330
  • 322
  • 314
  • 306
  • 300
  • 293
  • 287
  • 282
  • 277
  • 272
  • 267
  • 263
  • Категорија Вградени aспиратори
  • Boja Inox
  • Број на моторот 2
  • Бројот на брзината на работењето 3 брзини за работење
  • Вид на светло LED
  • Вкупна тежина 7,4 кг
  • Гаранција 5 години
  • Годишно потрошена енергија (kWh) 128
  • Димензии на уредот (ШxВxД) 600x174x425 mm
  • Дименѕије спкованог апарата (ШxВxД) 620x230x340 мм
  • Класа на енергија D
  • Количина на товарот 1467
  • Нето тежина 6,8 кг
  • Ниво на бучава 68 dB
  • Номинална силина на системот за осветлување 6 W
  • Преостанати користи -бенефити 2 мотора
  • сила на вшмукувањето 483 m3/h
  • Тип Стандарден

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.