• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX IKK 3400

  20.490 ден
  • 7.362
  • 5.624
  • 4.584
  • 3.889
  • 3.394
  • 3.024
  • 2.277
  • 2.508
  • 2.320
  • 2.164
  • 2.033
  • 1.920
  • 1.823
  • 1.739
  • 1.664
  • 1.599
  • 1.539
  • 1.487
  • 1.440
  • 1.396
  • 1.357
  • 1.322
  • 1.291
  • 1.261
  • 1.234
  • 1.207
  • 1.184
  • 683
  • 1.142
  • 1.124
  • 1.106
  • 1.091
  • 1.076
  • 1.061
  • Тип на фрижидер: Вграден, комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 181/75 l
  • Капацитет фрижидер нето 181 l
  • Капацитет замрзнувач нето 70 l
  • Висина (mm) 1770
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm) 540*545*1770
  • Карактеристики: антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: бела
 • VOX KG 2800

  12.990 ден
  • 4.667
  • 3.565
  • 2.906
  • 2.465
  • 2.151
  • 1.918
  • 1.443
  • 1.590
  • 1.471
  • 1.372
  • 1.289
  • 1.218
  • 1.156
  • 1.102
  • 1.055
  • 1.013
  • 975
  • 943
  • 913
  • 885
  • 860
  • 839
  • 818
  • 799
  • 782
  • 765
  • 751
  • 433
  • 724
  • 712
  • 702
  • 691
  • 682
  • 673
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 240 л
  • Бруто капацитет на уредот: 243 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 198 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 42 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 220 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 1 полица-сталажа
  • Нето тежина: 59,06 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 63 кг
  • Димензија(ШxВxД): 540x1600x570 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 40 dB
 • VOX KK 3300 S

  16.999 ден
  • 6.109
  • 4.666
  • 3.803
  • 3.226
  • 2.817
  • 2.509
  • 1.889
  • 2.081
  • 1.924
  • 1.796
  • 1.687
  • 1.593
  • 1.512
  • 1.443
  • 1.381
  • 1.326
  • 1.277
  • 1.234
  • 1.196
  • 1.159
  • 1.127
  • 1.097
  • 1.071
  • 1.047
  • 1.024
  • 1.001
  • 982
  • 567
  • 948
  • 932
  • 918
  • 905
  • 892
  • 880
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Сива
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Енергетска класа: А+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3300W

  15.499 ден
  • 5.570
  • 4.255
  • 3.467
  • 2.941
  • 2.567
  • 2.288
  • 1.722
  • 1.897
  • 1.755
  • 1.638
  • 1.538
  • 1.453
  • 1.379
  • 1.316
  • 1.259
  • 1.210
  • 1.165
  • 1.125
  • 1.090
  • 1.057
  • 1.027
  • 1.001
  • 976
  • 954
  • 934
  • 914
  • 895
  • 517
  • 864
  • 850
  • 837
  • 825
  • 813
  • 803
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 257 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Димензија (ШxВxД): 540x1700x595 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3400 S

  17.999 ден
  • 6.468
  • 4.941
  • 4.027
  • 3.416
  • 2.981
  • 2.657
  • 2.000
  • 2.203
  • 2.037
  • 1.901
  • 1.786
  • 1.687
  • 1.601
  • 1.528
  • 1.462
  • 1.405
  • 1.352
  • 1.307
  • 1.266
  • 1.227
  • 1.193
  • 1.162
  • 1.134
  • 1.108
  • 1.085
  • 1.061
  • 1.040
  • 600
  • 1.004
  • 987
  • 972
  • 957
  • 944
  • 932
  • Фрижидер 54 * 59,5 * 180,
  • А + класа,
  • Фиоки за замрзнување 3,
  • Стаклени полици,
  • Нето-волумен 202l + 84l,
  • LED светло,
  • Отворање на вратите од 90 ° во согласност со апаратот,
  • ИНОКС
 • VOX KK 3600

  17.999 ден
  • 6.468
  • 4.941
  • 4.027
  • 3.416
  • 2.981
  • 2.657
  • 2.000
  • 2.203
  • 2.037
  • 1.901
  • 1.786
  • 1.687
  • 1.601
  • 1.528
  • 1.462
  • 1.405
  • 1.352
  • 1.307
  • 1.266
  • 1.227
  • 1.193
  • 1.162
  • 1.134
  • 1.108
  • 1.085
  • 1.061
  • 1.040
  • 600
  • 1.004
  • 987
  • 972
  • 957
  • 944
  • 932
  • Фрижидер 59,5 * 65 * 186,
  • А + класа,
  • Замрзнувачи 3 фиоки,
  • Стаклени полици,
  • Нето-волумен 230l + 106l,
  • LED светло,
  • Отворање на вратите од 90 ° во согласност со апаратот,
  • БЕЛ
 • VOX KK 3600 S

  18.999 ден
  • 6.827
  • 5.216
  • 4.250
  • 3.606
  • 3.147
  • 2.804
  • 2.111
  • 2.326
  • 2.151
  • 2.007
  • 1.886
  • 1.781
  • 1.691
  • 1.614
  • 1.544
  • 1.484
  • 1.428
  • 1.379
  • 1.336
  • 1.295
  • 1.259
  • 1.227
  • 1.197
  • 1.170
  • 1.145
  • 1.120
  • 1.098
  • 633
  • 1.059
  • 1.042
  • 1.026
  • 1.011
  • 997
  • 984
  • Тип на фрижидер: комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 235/113 l
  •  Капацитет фрижидер нето 230 l
  • Капацитет замрзнувач нето 106 l
  • Висина (mm): 186
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm): 595*650*1860
  • Карактеристики: Aнтибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на врата
  • Боја: Бел
 • VOX MNF 3901 R

  • Фрижидер 60 * 60 * 185,
  • А класа,
  • Фиоки за замрзнувач 3,
  • БЕЗ РЕП,
  • ЦРВЕН, РЕТРО
 • VOX NF 3735 IX

  22.990 ден
  • 8.261
  • 6.311
  • 5.143
  • 4.362
  • 3.808
  • 3.394
  • 2.555
  • 2.814
  • 2.603
  • 2.429
  • 2.281
  • 2.155
  • 2.045
  • 1.952
  • 1.867
  • 1.795
  • 1.728
  • 1.669
  • 1.616
  • 1.566
  • 1.523
  • 1.484
  • 1.448
  • 1.415
  • 1.385
  • 1.354
  • 1.329
  • 767
  • 1.282
  • 1.261
  • 1.242
  • 1.223
  • 1.206
  • 1.191
  • Систем за ладење: NO FROST
  • Нето капацитет на уредот: 324 л
  • Бруто капацитет на уредот: 341 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 230 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 94 л
  • Потрошена енергија: 335 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 3 стаклени плочи, 2 фиоки, 3 полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 72 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Inox
  • Вкупна тежина: 78 кг
  •  Димензија апарат (ШxВxД): 595x1860x650 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 42 dB
 • VOX NF 465

  24.999 ден 22.999 ден
  • 8.265
  • 6.314
  • 5.145
  • 4.364
  • 3.810
  • 3.395
  • 2.556
  • 2.815
  • 2.604
  • 2.430
  • 2.282
  • 2.156
  • 2.046
  • 1.953
  • 1.868
  • 1.796
  • 1.729
  • 1.670
  • 1.617
  • 1.567
  • 1.524
  • 1.485
  • 1.449
  • 1.416
  • 1.386
  • 1.355
  • 1.329
  • 767
  • 1.282
  • 1.262
  • 1.242
  • 1.223
  • 1.207
  • 1.191
  • Фрижидер
  • 70 * 72 * 183,
  • Class A +,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Бел
  • Реверзибилна врата,
  • LED светл
 • VOX КК 3600 сив

  18.390 ден
  • 6.608
  • 5.048
  • 4.114
  • 3.490
  • 3.047
  • 2.715
  • 2.043
  • 2.251
  • 2.082
  • 1.942
  • 1.824
  • 1.723
  • 1.636
  • 1.561
  • 1.493
  • 1.435
  • 1.381
  • 1.335
  • 1.293
  • 1.253
  • 1.219
  • 1.187
  • 1.158
  • 1.132
  • 1.108
  • 1.084
  • 1.062
  • 613
  • 1.025
  • 1.009
  • 994
  • 979
  • 965
  • 952
  • Тип на фрижидер: комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 235/113 l
  • Капацитет фрижидер нето 230 l
  • Капацитет замрзнувач нето 106 l; Висина (mm): 186
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm): 595*650*1860
  • Карактеристики: Aнтибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на врата
  • Боја: Сива

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.