• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • FUEGO GS-306L

  4.199 ден 3.199 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

   

  • Моќност:800W
  • Брзини:2
  • Капацитет на сад:1.1L
  • Филтер од нерѓосувачки челик
  • Контејнер за отпад:2L
  • Ножеви од нерѓосувачки челик
  • Заштита од прегревање

   

 • GORENJE JC805EII

  4.999 ден 4.499 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Моторна моќност (максимум): 800 W
  • Цедилка од не’рѓосувачки челик
  • Микро филтер
  • Практично хранење на целото овошје
  • Лесно чистење
  • Автоматско протерување на пулпа
  • Копче за вклучување / исклучување и прилагодување на вртењето
  • Беспрекорно прилагодување на брзината на моторот за целосна контрола
  • Број на ниво на брзина за брзи резултати: 2
 • PHILIPS HR 1855/90

  Sold out
  • 800 W
  • QuickClean
  • 2 л, големо отворање
  • Функција стоп
 • SENCOR SJE 1055SS

  4.699 ден 4.499 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Влезна моќност 800 W
  • Заврши од не’рѓосувачки челик за лесно и хигиенско одржување
  • Автоматско раздвојување на пулпа
 • VOX CES 8109 B

  990 ден
  • Вкупна тежина: 1.28 кг
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 22 x 19 x 24.5 цм
  • Капацитет на садовите: 1.2л
  • Сад: Да
  • Сила: 40 W
  • Тивко работење на соковникот: Испод 65dB
 • VOX ES 0860

  4.999 ден 4.199 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Лесно чистење Сите делови се безбедни за миење садови
  • Лесно место за складирање на кабли
  • Безбедност на системот Соковникот ќе работи само ако сите делови се правилно поставени и нема ризик од повреда
  • Нето тежина 3,31 кг
  • 2 брзини За меко и тврдо овошје и зеленчук
  • Бруто тежина 3,73 кг
  • 25 месеци гаранција
  • Капацитет на садот за пулпа 1.5L
  • Капацитет на контејнер сок 750мл
  • Други придобивки Универзален погоден за овошје и зеленчук, ултра висока стапка на раздвојување на пулпи (70%), големо отворање (75 мм), микрофилтер за цедење од не’рѓосувачки челик, сите делови за миење садови
  • Моќност 600W
 • VOX ES 8102

  2.990 ден
  • Едноставно чистење: Сите делови се перат во машина за перење на садови
  • Easy storage: Простор за чување на каблите
  • System safety: Соковник ќе работи само ако се сите делови прикладно поставени , опасност од повреда не постои
  • 2 брзини: За меко и тврдо овошје и зеленчук
  • Вкупна тежина: 4.47 кг
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 430 x 210 x 380 цм
  • Капацитет на садовите за лушпа: 2 л
  • Капацитет на садот за сок: 0,9 л
  • Преостанати користи -бенефити: Универзален погоден за овошје и зеленчук, ултра висока стапка за пулпација (70%) , голем отвор (75мм) ,микрофибер цедилка од нерѓосувачки челик
  • Сила: 700 W
 • VOX ES 8102

  4.999 ден 3.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Моќност – 500 W
  • Лесно складирање – Простор за чување на каблите
  • Систем за заштита – Соковникот ќе работи само доколку сите делови се прикладно поставени, опасност од повреди не постојат
  • Едноставно чистење – Сите делови се перат во машина за перење садови
  • Две брзини за меко и тврдо овошје и зеленчук
  • Капацитет на садот за сок – 450 ml
  • Капацитет на садот за пулпите – 920 ml

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.