• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX 5071

  999 ден
  • Пегла на пареа
  • Моќ на моторот: 2200 W
  • Вкупна тежина: 1.1 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 26 x 11 x 13 цм
  • Додатни вредности: Варијабилно поднесување пареа,вертикална пареа
  • Должина на кабел: 2.5 м
  • Проѕирен резервар за лесно полнење: 300 мл
  • Систем за самочистење: Систем кој е под притисок пробива затекување и создавање на ситните камења
  • Систем против капење: Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работењето
  • Систем против собирање на каменчињата: Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  • Суво пеглање: Можност за пеглање и без пареа
 • VOX DBL 5003

  1.890 ден
  • Моќност: 2400W
  • Керамичка нелеплива плоча која овозможува лесно пеглање
  • Проѕирен резервоар за вода со капацитет од 400мл
  • Променливо подесување на пареата
  • Вертикална пареа
  • Систем за самочистење
  • Суво пеглање
  • Систем против бигор
  • Систем против капење
  • Должина на кабелот 2,5м
 • VOX DBL 5010

  1.390 ден
  • Вкупна тежина: 1.1 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 30.7x 12.6 x 16.2 цм
  • Додатне вредности: Варијабилно поднесување пареа,вертикална пареа
  • Должина на кабел: 2.5 м
  • Проѕирен резервар за лесно полнење: 300 мл
  • Сила: 2200 W
  • Систем за самочистење: Систем кој е под притисок пробива затекување и создавање на ситните камења
  • Систем против капење: Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работењето
  • Систем против собирање на каменчињата: Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  • Суво пеглање: Можност за пеглање и без пареа
 • VOX DBL 5025

  1.399 ден
  • Моќност: 2200W
  • Керамичка нелеплива плоча која овозможува лесно пеглање
  • Проѕирен резервоар за вода со капацитет од 260мл
  • Променливо подесување на пареата
  • Вертикална пареа
  • Систем за самочистење
  • Суво пеглање
  • Систем против бигор
  • Систем против капење
  • Должина на кабелот 2,5м
 • VOX DBL 5026

  1.190 ден
  • Вкупна тежина: 1.1 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 28 x 11 x 15 цм
  • Должина на кабел: 2.5 м
  • Проѕирен резервар за лесно полнење: 300 мл
  • Сила: 2200 W
 • VOX DBL 5069

  1.690 ден
  • Вкупна тежина: 1.70 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 15.45 x 30.91 x 12.27 цм
  • Должина на кабел: 2.5 м
  • Проѕирен резервар за лесно полнење: 400мл
  • Сила: 2800W
  • Систем за самочистење: Систем кој е под притисок пробива затекување и создавање на ситните камења
  • Систем против капење: Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работењето
  • Систем против собирање на каменчињата: Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  • Суво пеглање: Можност за пеглање и без пареа
 • VOX DBL 5077

  1.490 ден
  • Вкупна тежина: 1.57 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 15.45 x 30.91 x 12.27 цм
 • VOX DBL 7003

  1.390 ден
  • Вкупна тежина: 1.1 кг
  • Грејна плоча: Керамичка – овозможува лесно пеглање, без залепување на материјалот
  • Димензии на уредот (ШxВxД): 28 x 11.5 x 15 цм
  • Додатне вредности: Варијабилно поднесување пареа,вертикална пареа
  • Должина на кабел: 2.5 м
  • Проѕирен резервар за лесно полнење: 300 мл
  • Сила: 2200 W
  • Систем за самочистење: Систем кој е под притисок пробива затекување и создавање на ситните камења
  • Систем против капење: Не овозможува протекување на водата при ниска температура на работењето
  • Систем против собирање на каменчињата: Овозможува долготрајна употреба без чести чистења
  • Суво пеглање: Можност за пеглање и без пареа

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.