• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • DAIKIN FTXB20C

  28.755 ден
  • 10.341
  • 7.908
  • 6.447
  • 5.471
  • 4.778
  • 4.259
  • 3.854
  • 3.531
  • 3.270
  • 3.029
  • 2.845
  • 2.687
  • 2.550
  • 2.430
  • 2.324
  • 2.201
  • 2.118
  • 2.042
  • 1.973
  • 1.911
  • 1.854
  • 1.773
  • 1.725
  • 1.681
  • 1.640
  • 1.602
  • 1.567
  • 1.534
  • 1.503
  • 1.474
  • 1.447
  • 1.421
  • 1.397
  • 1.374
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 20 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • DAIKIN FTXB25C

  30.290 ден
  • 10.893
  • 8.330
  • 6.791
  • 5.763
  • 5.033
  • 4.487
  • 4.060
  • 3.720
  • 3.445
  • 3.191
  • 2.997
  • 2.830
  • 2.686
  • 2.560
  • 2.448
  • 2.318
  • 2.230
  • 2.150
  • 2.078
  • 2.012
  • 1.952
  • 1.867
  • 1.817
  • 1.771
  • 1.728
  • 1.688
  • 1.650
  • 1.616
  • 1.583
  • 1.553
  • 1.524
  • 1.497
  • 1.472
  • 1.448
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 25 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • DAIKIN FTXB50C

  64.940 ден
  • 23.355
  • 17.858
  • 14.560
  • 12.356
  • 10.790
  • 9.617
  • 8.702
  • 7.975
  • 7.384
  • 6.840
  • 6.424
  • 6.068
  • 5.758
  • 5.487
  • 5.249
  • 4.972
  • 4.782
  • 4.611
  • 4.456
  • 4.316
  • 4.187
  • 4.004
  • 3.896
  • 3.796
  • 3.704
  • 3.618
  • 3.538
  • 3.463
  • 3.394
  • 3.328
  • 3.267
  • 3.209
  • 3.154
  • 3.103
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 50 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • DAIKIN FTXB60C

  69.990 ден
  • 25.170
  • 19.247
  • 15.692
  • 13.317
  • 11.629
  • 10.366
  • 9.380
  • 8.595
  • 7.959
  • 7.372
  • 6.924
  • 6.539
  • 6.206
  • 5.914
  • 5.657
  • 5.358
  • 5.153
  • 4.969
  • 4.802
  • 4.651
  • 4.512
  • 4.316
  • 4.199
  • 4.091
  • 3.992
  • 3.899
  • 3.813
  • 3.733
  • 3.658
  • 3.587
  • 3.521
  • 3.459
  • 3.400
  • 3.344
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 60 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • VIVAX ACP-09CH25AEX

  13.999 ден
  • 5.035
  • 3.850
  • 3.139
  • 2.663
  • 2.326
  • 2.073
  • 1.877
  • 1.719
  • 1.592
  • 1.475
  • 1.385
  • 1.308
  • 1.241
  • 1.183
  • 1.132
  • 1.072
  • 1.031
  • 994
  • 961
  • 930
  • 903
  • 863
  • 840
  • 818
  • 799
  • 780
  • 763
  • 747
  • 732
  • 718
  • 704
  • 692
  • 680
  • 669
  • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (3.21 / 3.61)
  • Максимален капацитет на ладење: 2368 W
  • Максимален капацитет на греење: 2784 W
  • Просечна моќност: Ладење: 2368 W ; Греење: 2784 W
  • Влезна моќност ладење: 821 W
  • Влезна моќност греење: 771 W
  • Проток на воздух: 510 m³/h
  • Капацитет на одвлажнување: 1 l/h
  • Ниво на бучава: 40 dB (A)
  • Работна температура: од -7 до 43 °C
  • Маса внатрешна единица: 7.20 kg
  • Маса надворешна единица: 26.4 kg
  • Препорачана површина: 25 m²
  • Фреон: Еколошки фреон R410A
  • Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина, Јонизатор
  • Димензии надворешна единица: 700x550x270 mm
  • Димензии внатрешна единица: 715x285x194 mm

   

 • VIVAX ACP-12CH35AEX

  14.999 ден
  • 5.394
  • 4.125
  • 3.363
  • 2.854
  • 2.493
  • 2.221
  • 2.011
  • 1.842
  • 1.706
  • 1.580
  • 1.484
  • 1.401
  • 1.330
  • 1.268
  • 1.212
  • 1.148
  • 1.104
  • 1.065
  • 1.029
  • 997
  • 967
  • 925
  • 900
  • 877
  • 856
  • 836
  • 817
  • 800
  • 784
  • 769
  • 755
  • 741
  • 729
  • 717
  • Енергетска класа : A
  • Максимален капацитет на ладење: 3517W
  • Максимален капацитет на греење: 3810 W
  • Просечна моќност: 3517/3810 W
  • Влезна моќност на ладење: 1095 W
  • Влезна моќност на греење: 1055 W
  • Проток на воздух: 568 m3
  • Ниво на бучава: 41 dB
  • Работна температура: од -7 ℃  до 30 ℃
  • Маса внатрешна единица: 7.70 kg
  • Маса надворешна единица: 30.00 kg
  • Препорачана површина: 35 м2
  • Фреон: R410A
  • Филтри: Cold catalyst филтер, Active carbon филтер
  • Димензии надвошерна единица: 770 X 555 X 300 mm

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus1.jpg https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-sleep-mode.jpg  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-on-off.jpg  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-eco-mode.jpg

 • VIVAX ACP-18CH50AEX

  24.999 ден
  • 8.991
  • 6.875
  • 5.605
  • 4.757
  • 4.153
  • 3.703
  • 3.350
  • 3.070
  • 2.843
  • 2.633
  • 2.473
  • 2.336
  • 2.217
  • 2.112
  • 2.021
  • 1.914
  • 1.841
  • 1.775
  • 1.715
  • 1.661
  • 1.612
  • 1.542
  • 1.500
  • 1.462
  • 1.426
  • 1.393
  • 1.362
  • 1.333
  • 1.306
  • 1.281
  • 1.258
  • 1.235
  • 1.214
  • 1.194
  • Енергетска класа (SEER/SCOP): A (3.21/3.61)
  • Максимален капацитет на ладење: 5275 W
  • Максимален капацитет на греење: 5568 W
  • Просечна моќност: Ладење: 5275 W ;
  • Греење: 5568 W
  • Влезна моќност ладење: 1643 W
  • Влезна моќност греење: 1542W
  • Проток на воздух: 820 m³/h
  • Капацитет на одвлажнување: /
  • Ниво на бучава: 43 dB (A)
  • Работна температура: од -7 до 43 °C
  • Маса внатрешна единица: 10.2 kg
  • Маса надворешна единица: 35.8 kg
  • Препорачана површина: 60 m² Фреон: Еколошки фреон R410a Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина, Јонизатор
  • Димензии надворешна единица: 770x555x300 mm
  • Димензии внатрешна единица: 957x302x213 mm

   

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus1.jpg https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-samo-dijagnostika.jpg   https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-tajmer.jpg

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.