• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • ACP-18CH50AUJI R32

  41.999 ден
  • 15.092
  • 11.529
  • 9.395
  • 7.970
  • 6.958
  • 6.199
  • 4.667
  • 5.141
  • 4.755
  • 4.437
  • 4.168
  • 3.937
  • 3.737
  • 3.566
  • 3.412
  • 3.278
  • 3.156
  • 3.049
  • 2.953
  • 2.862
  • 2.784
  • 2.712
  • 2.646
  • 2.585
  • 2.530
  • 2.474
  • 2.427
  • 1.400
  • 2.342
  • 2.303
  • 2.268
  • 2.235
  • 2.204
  • 2.175
  • Капацитет на ладење: 5.4 kW
  • Капацитет на греење: 5.8 kW
  • Фреон: R32
  • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
  • Енергетска класа на греење: А+
  • Енергетска класа на ладење: А++
  • SEER коефицент: 6,57
  • SCOP коефицент: 4,02
  • LED екран
  • Функционалности:
  • auto mode, auto restart, soft start, sleep mode, самодијагностика, timer, Turbo mode, I feel функција, ionizator
  • Сушач на преостаната влага, греачи на компресорот и кондензаторот, функција за штедење на енергија, работа при низок напон, заштита на вентилот на надворешна единица
  • Dust филтер
  • Bio филтер
  • Wi-Fi ready
  • Влезна снага на ладење: 1650 W
  • Влезна снага на греење: 1490 W
  • Опсег на работа: -15°C≤T≤50°C
  • Капацитет на одвлажнување: 1,8 l/h

   

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus3.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-odmrznuvanje.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-self-cleaning.jpg  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-samo-dijagnostika.jpg

 • CARRIER 42QHB09D8S

  31.990 ден
  • 11.495
  • 8.781
  • 7.156
  • 6.070
  • 5.299
  • 4.722
  • 3.555
  • 3.916
  • 3.622
  • 3.380
  • 3.175
  • 2.999
  • 2.846
  • 2.716
  • 2.598
  • 2.497
  • 2.403
  • 2.322
  • 2.249
  • 2.180
  • 2.120
  • 2.065
  • 2.015
  • 1.969
  • 1.926
  • 1.884
  • 1.848
  • 1.067
  • 1.784
  • 1.755
  • 1.728
  • 1.702
  • 1.678
  • 1.657

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 2,64 (1,0 ÷ 3,2) / 2,80 (0,9 ÷ 3,6)

   

   

 • CARRIER 42QHB12D8S

  36.990 ден
  • 13.291
  • 10.153
  • 8.275
  • 7.020
  • 6.128
  • 5.460
  • 4.110
  • 4.528
  • 4.188
  • 3.907
  • 3.670
  • 3.467
  • 3.291
  • 3.140
  • 3.004
  • 2.887
  • 2.778
  • 2.685
  • 2.601
  • 2.521
  • 2.452
  • 2.388
  • 2.330
  • 2.277
  • 2.228
  • 2.179
  • 2.137
  • 1.233
  • 2.063
  • 2.029
  • 1.998
  • 1.968
  • 1.941
  • 1.916

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 3,52 (1,0 ÷ 4,1) / 3,80 (0,9 ÷ 4,7)

   

  https://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-a-plus4.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-bio-filter.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-ifeel.jpghttps://klimi.mk/admin/ikoni-specifikacii/ikona-turbo.jpg

   

 • CARRIER 42QHB18D8S/38QHB18D8S Infinity

  52.990 ден
  • 19.041
  • 14.545
  • 11.854
  • 10.055
  • 8.777
  • 7.822
  • 5.888
  • 6.486
  • 5.999
  • 5.598
  • 5.258
  • 4.967
  • 4.714
  • 4.498
  • 4.304
  • 4.135
  • 3.980
  • 3.847
  • 3.726
  • 3.611
  • 3.511
  • 3.421
  • 3.338
  • 3.262
  • 3.192
  • 3.122
  • 3.062
  • 1.767
  • 2.955
  • 2.906
  • 2.862
  • 2.820
  • 2.780
  • 2.744

   

  • екстремно тивок и штедлив клима уред
  • А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
  • најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
  • Фреон – R32
  • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
  • функција на самочистење, Eurovent сертификат
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
  • Капацитет – ладење/ греење(kW) – 5,28 (1,8 ÷ 6,1) / 5,50 (1,4 ÷ 6,8)

   

   

   

 • CARRIER 42QHB24D8S / 38QHB24D8S Infinity

  63.990 ден
  • 22.993
  • 17.565
  • 14.315
  • 12.143
  • 10.600
  • 9.445
  • 7.110
  • 7.833
  • 7.244
  • 6.759
  • 6.349
  • 5.997
  • 5.693
  • 5.433
  • 5.198
  • 4.995
  • 4.807
  • 4.645
  • 4.500
  • 4.361
  • 4.241
  • 4.132
  • 4.031
  • 3.939
  • 3.854
  • 3.770
  • 3.697
  • 2.133
  • 3.568
  • 3.510
  • 3.455
  • 3.405
  • 3.358
  • 3.314
  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (6.4/5.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:8400.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:9400.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:7040/7600 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2320 W
  • ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1050.00 m3
  • КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.50 l/h
  • НИВО НА БУЧАВА:46.00 dB
  • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 46 ℃
  • МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.90 kg
  • МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:50.00 kg
  • ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:80 м2
  • ФРЕОН:R32
  • ФИЛТРИ:Cold catalyst филтер
  • ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:845 X 702 X 363 mm

   

 • CARRIER 42QZL018R8S

  79.990 ден
  • 28.743
  • 21.957
  • 17.894
  • 15.179
  • 13.251
  • 11.807
  • 8.888
  • 9.791
  • 9.056
  • 8.450
  • 7.937
  • 7.497
  • 7.116
  • 6.791
  • 6.497
  • 6.243
  • 6.010
  • 5.807
  • 5.625
  • 5.451
  • 5.301
  • 5.164
  • 5.039
  • 4.924
  • 4.818
  • 4.713
  • 4.622
  • 2.667
  • 4.460
  • 4.388
  • 4.320
  • 4.257
  • 4.198
  • 4.142
  • Флексибилна конекција за одвод на кондензат од лево или десно и интегрирана пумпа за кондензат
  •  Фреон R32
  •  Капацитет – ладење/ греење(kW) – 5,2(2,6 ÷ 5,6) / 5,7(2,3 ÷ 5,8)

   

 • CARRIER 42QZL024R8S

  103.990 ден
  • 37.367
  • 28.545
  • 23.263
  • 19.733
  • 17.226
  • 15.349
  • 11.555
  • 12.729
  • 11.773
  • 10.985
  • 10.318
  • 9.747
  • 9.251
  • 8.829
  • 8.447
  • 8.117
  • 7.813
  • 7.549
  • 7.312
  • 7.087
  • 6.892
  • 6.714
  • 6.551
  • 6.401
  • 6.264
  • 6.126
  • 6.009
  • 3.467
  • 5.799
  • 5.704
  • 5.616
  • 5.534
  • 5.457
  • 5.385
  • ARRIER 42QZL024R8S [7.0KW}
  • R32 тавански/парапетен
  • Инвертер клима уред,
  • Екстремно тивок и штедлив при работа
  •   A++ за ладење и A++ за греење,
  • SEER до 5,9
  • SCOP до 5,1.
  • До 40% заштеда на енергија …
 • DAIKIN FTXB35C

  38.999 ден 34.999 ден
  • 12.577
  • 9.608
  • 7.830
  • 6.641
  • 5.798
  • 5.166
  • 3.889
  • 4.284
  • 3.962
  • 3.697
  • 3.472
  • 3.280
  • 3.113
  • 2.972
  • 2.843
  • 2.732
  • 2.630
  • 2.541
  • 2.461
  • 2.385
  • 2.320
  • 2.260
  • 2.205
  • 2.154
  • 2.108
  • 2.062
  • 2.023
  • 1.167
  • 1.951
  • 1.920
  • 1.891
  • 1.862
  • 1.836
  • 1.812
  • Тип: Сплит
  • Препорачана површина: 35 м²
  • Моќност за ладење: 2000 W
  • Греење: 2500 W
  • Потрошувачка на енергија: 510/600 W
  • Мин загревање: до -15 ° C
 • DAIKIN FTXF20A

  33.560 ден
  • 12.060
  • 9.212
  • 7.507
  • 6.368
  • 5.560
  • 4.953
  • 3.729
  • 4.108
  • 3.799
  • 3.545
  • 3.330
  • 3.145
  • 2.985
  • 2.849
  • 2.726
  • 2.620
  • 2.521
  • 2.436
  • 2.360
  • 2.287
  • 2.225
  • 2.167
  • 2.114
  • 2.066
  • 2.022
  • 1.977
  • 1.940
  • 1.119
  • 1.872
  • 1.841
  • 1.812
  • 1.786
  • 1.761
  • 1.737
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF25A

  34.615 ден
  • 12.438
  • 9.502
  • 7.743
  • 6.569
  • 5.734
  • 5.109
  • 3.846
  • 4.237
  • 3.919
  • 3.657
  • 3.435
  • 3.245
  • 3.080
  • 2.938
  • 2.811
  • 2.701
  • 2.600
  • 2.513
  • 2.434
  • 2.359
  • 2.294
  • 2.235
  • 2.181
  • 2.131
  • 2.085
  • 2.040
  • 2.000
  • 1.154
  • 1.930
  • 1.899
  • 1.869
  • 1.842
  • 1.817
  • 1.792
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF35A

  47.000 ден
  • 16.889
  • 12.902
  • 10.514
  • 8.919
  • 7.786
  • 6.937
  • 5.222
  • 5.753
  • 5.321
  • 4.965
  • 4.663
  • 4.405
  • 4.181
  • 3.991
  • 3.818
  • 3.669
  • 3.532
  • 3.412
  • 3.305
  • 3.203
  • 3.115
  • 3.034
  • 2.961
  • 2.894
  • 2.831
  • 2.769
  • 2.716
  • 1.567
  • 2.620
  • 2.578
  • 2.538
  • 2.501
  • 2.466
  • 2.434
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • DAIKIN FTXF50A

  71.128 ден
  • 25.559
  • 19.525
  • 15.911
  • 13.498
  • 11.782
  • 10.499
  • 7.903
  • 8.706
  • 8.053
  • 7.514
  • 7.058
  • 6.668
  • 6.329
  • 6.039
  • 5.777
  • 5.552
  • 5.344
  • 5.164
  • 5.002
  • 4.848
  • 4.714
  • 4.592
  • 4.481
  • 4.379
  • 4.285
  • 4.191
  • 4.110
  • 2.371
  • 3.966
  • 3.901
  • 3.841
  • 3.785
  • 3.732
  • 3.683
  • BTU 7 000 BTU
  • Ладење на енергетска класа SEER: A ++
  • Греење на енергетска класа SCOP: A +
  • Излез на енергија во режим на ладење: 1,3 ~ 2,00 ~ 2,60 kW
  • Излез на енергија во режим на греење: 1,3 ~ 2,50 ~ 3,50 kW
  • Енергија на греење на: -10 ° C 1,38 kW
  • Тип клима  инвертер
  • Напон на напојување: 1Ph / 220-240V / 50Hz
  • Ладење – Фреон: R32
  • Температурен опсег во режим на ладење: -10 ~ 46 ° C
  • Температурен опсег во режимот на греење: -15 ~ 24 ° C
  • Димензии на внатрешно тело: 286 x 770 x 225
  • Внатрешна телесна тежина: 9 кг.
  • Надворешни димензии на телото: 550 x 658 x 275
  • Тежина на надворешната единица: 28 кг.
 • Прикажани 1–12 од 80 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.