• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX CHT 5001

  16.399 ден
  • 5.893
  • 4.502
  • 3.669
  • 3.112
  • 2.717
  • 2.421
  • 1.822
  • 2.007
  • 1.857
  • 1.733
  • 1.628
  • 1.537
  • 1.459
  • 1.392
  • 1.332
  • 1.280
  • 1.232
  • 1.191
  • 1.153
  • 1.117
  • 1.087
  • 1.059
  • 1.033
  • 1.010
  • 987
  • 966
  • 948
  • 547
  • 914
  • 899
  • 886
  • 872
  • 861
  • 850
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча;
  • Тип на рерна: рерна со вентилатор 53 l
  • Капацитет на рерна: 50 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm);
  • Енергетска класа B
  • Ширина 50 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm
  • Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  • Боја: Бела
 • VOX CHT 5001 IX

  17.499 ден
  • 6.288
  • 4.804
  • 3.915
  • 3.321
  • 2.899
  • 2.584
  • 1.944
  • 2.142
  • 1.981
  • 1.848
  • 1.736
  • 1.640
  • 1.557
  • 1.486
  • 1.421
  • 1.366
  • 1.315
  • 1.271
  • 1.230
  • 1.192
  • 1.160
  • 1.130
  • 1.102
  • 1.077
  • 1.054
  • 1.031
  • 1.011
  • 583
  • 976
  • 960
  • 945
  • 931
  • 918
  • 906
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча
  • Тип на рерна: рерна со вентилатор 53 l
  • Капацитет на рерна: 50 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm)
  • Енергетска класа B; Ширина 50 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm
  • Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  • Боја: Инокс
 • VOX CHT 6001 IX XL

  20.490 ден
  • 7.362
  • 5.624
  • 4.584
  • 3.889
  • 3.394
  • 3.024
  • 2.277
  • 2.508
  • 2.320
  • 2.164
  • 2.033
  • 1.920
  • 1.823
  • 1.739
  • 1.664
  • 1.599
  • 1.539
  • 1.487
  • 1.440
  • 1.396
  • 1.357
  • 1.322
  • 1.291
  • 1.261
  • 1.234
  • 1.207
  • 1.184
  • 683
  • 1.142
  • 1.124
  • 1.106
  • 1.091
  • 1.076
  • 1.061
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча
  • Тип на рерна: рерна со вентилатор 61 l
  • Капацитет на рерна 56 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm)
  • Енергетска класа A; Ширина 60 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm
  • Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  • Боја: инокс
 • VOX CHT 6001 XL

  19.499 ден
  • 7.007
  • 5.353
  • 4.362
  • 3.700
  • 3.231
  • 2.879
  • 2.167
  • 2.387
  • 2.208
  • 2.060
  • 1.935
  • 1.828
  • 1.735
  • 1.656
  • 1.584
  • 1.522
  • 1.465
  • 1.416
  • 1.372
  • 1.329
  • 1.293
  • 1.259
  • 1.228
  • 1.200
  • 1.174
  • 1.148
  • 1.126
  • 650
  • 1.087
  • 1.069
  • 1.053
  • 1.038
  • 1.023
  • 1.010
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча
  • Капацитет на рерна 65 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm);
  • Енергетска класа A; Ширина 60 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm
  • Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  • Боја: бела
 • VOX CHT 6005 S

  17.590 ден
  • 6.321
  • 4.828
  • 3.935
  • 3.338
  • 2.913
  • 2.597
  • 1.955
  • 2.153
  • 1.991
  • 1.858
  • 1.745
  • 1.648
  • 1.564
  • 1.493
  • 1.428
  • 1.373
  • 1.321
  • 1.277
  • 1.237
  • 1.199
  • 1.165
  • 1.135
  • 1.108
  • 1.083
  • 1.059
  • 1.036
  • 1.016
  • 587
  • 981
  • 965
  • 950
  • 936
  • 923
  • 911
  • Тип на грејните елементи: Стаклоќерамични
  • Бројот на греачките зони: 4
  • Рингла 1: Стаклоќерамична рингла-плоча 145мм, 1200 вати
  • Рингла 2: Стаклоќерамична рингла-плоча 145мм, 1200 вати
  • Тип на рерни: Електрични
  • Волумен на рерната: 56 л
  • Горен греен елемент: 1200 W
  • Долен елемнет на греачот: 1100 W
  • Индекс на енергетска ефикасност -стандарден: 119,7
  • Индекс на енергетска ефикасност – со вентилатор: 105,7
  • Потрошена електрична енергија -стандард: 0,94 kWh/циклус
  • Потрошена електрична енергија -со вентилатор: 0,83 kWh/циклус
  • Електрични дупли греачи на скарата: 2600 W
  • Хромирана решетка: 1 ком
  • Гратис тепсија за печење (плиток ): 1 ком
  • Гратис тепсија за печење (длабок ): 1
  • Фиока: Да
  • Отстранлива врата од рерната: Да
  • Длабочина со отворената врата: 1050 мм
  • Бoja: Сива
  • Енергетска класа: А
  • Светлосни показатели: Индикатор-показател за загревање на стаклоќерамичната рингла-плоча,индикатор за уклучување на термостатот
  • Термостат: Да
 • VOX CHT 6005 XL

  18.399 ден
  • 6.611
  • 5.051
  • 4.116
  • 3.492
  • 3.049
  • 2.716
  • 2.044
  • 2.252
  • 2.083
  • 1.943
  • 1.825
  • 1.724
  • 1.637
  • 1.562
  • 1.494
  • 1.436
  • 1.382
  • 1.336
  • 1.294
  • 1.254
  • 1.220
  • 1.188
  • 1.159
  • 1.133
  • 1.108
  • 1.084
  • 1.063
  • 613
  • 1.026
  • 1.009
  • 994
  • 979
  • 966
  • 953
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча
  • Тип на рерна: конвекциска; Капацитет на рерна 56 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm)
  • Енергетска класа A
  • Ширина 60 cm; Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm
  • Карактеристики: мултифункционална рерна (6 функции+светло), тајмер, 2 грејачи (1100W+1200W) + грил 2600W, Eco clean email, длабок плех, повеќе нивоа за спремање на храната, прохромска жичана полица, светло во рерната, метален капак, електричен кабел, фиока
  • Боја: сива
 • VOX EHT 665

  14.999 ден
  • 5.390
  • 4.118
  • 3.356
  • 2.846
  • 2.485
  • 2.214
  • 1.667
  • 1.836
  • 1.698
  • 1.584
  • 1.488
  • 1.405
  • 1.334
  • 1.274
  • 1.218
  • 1.171
  • 1.127
  • 1.089
  • 1.054
  • 1.022
  • 994
  • 969
  • 945
  • 923
  • 904
  • 884
  • 867
  • 500
  • 836
  • 823
  • 811
  • 798
  • 787
  • 777
  • Тип на шпорет: Eлектричен шпорет
  • Тип на рерна: TURBO Рерна со вентилатор
  • Капацитет на рерна: 65 l
  • Број на рингли 4: Ø80mm, Ø220mm, Ø145mm, Ø180mm
  • Енергетска класа A
  • Ширина 60 cm Димензии (ШxВxД) 60x85x60 cm
  • Боја: Бела

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.