• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • MAX Butterfly 16″ 6.0

  4.290 ден
  • 1.541
  • 1.177
  • 960
  • 814
  • 710
  • 634
  • 477
  • 525
  • 486
  • 453
  • 426
  • 402
  • 382
  • 364
  • 348
  • 335
  • 322
  • 311
  • 302
  • 292
  • 284
  • 276
  • 270
  • 264
  • 258
  • 253
  • 248
  • 143
  • 239
  • 235
  • 232
  • 228
  • 225
  • 222
  • Големина на тркала 16″
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Пластичен штитник за ланецот
  • Преден и задник браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Предна и задна корпа
  • Висококвалитетни гуми “Wanda Air”
 • MAX City Advance

  7.990 ден
  • 2.871
  • 2.193
  • 1.788
  • 1.516
  • 1.323
  • 1.180
  • 888
  • 978
  • 904
  • 844
  • 792
  • 748
  • 710
  • 678
  • 649
  • 623
  • 600
  • 580
  • 562
  • 545
  • 529
  • 515
  • 503
  • 492
  • 481
  • 471
  • 461
  • 267
  • 446
  • 438
  • 431
  • 425
  • 420
  • 414
  • Големина на тркала: 26″
  • Метален рам: 15″
  • Гуми Wanda: 26″x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Comfort Lady со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX City Classic

  10.290 ден
  • 3.697
  • 2.824
  • 2.302
  • 1.953
  • 1.704
  • 1.520
  • 1.143
  • 1.260
  • 1.165
  • 1.087
  • 1.021
  • 965
  • 916
  • 874
  • 836
  • 803
  • 773
  • 747
  • 723
  • 701
  • 682
  • 664
  • 648
  • 633
  • 620
  • 606
  • 595
  • 343
  • 574
  • 565
  • 556
  • 548
  • 540
  • 533
  • Големина на тркала: 28″
  • Тенко ѕиден метален рам: 17″
  • Гуми Wanda: 28″ 700*32C
  • Рачки за кочници: алуминиумски рачки
  • седиште: Vader Comfort со М6 Qick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
  • Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
  • Педали: полу метални со лагери
  • Браници: Метални
  • Предна корпа
  • Заден багажник
  • Предно и задно светло
  • Браник на ланец
 • MAX Cobra

  14.990 ден
  • 5.386
  • 4.115
  • 3.354
  • 2.844
  • 2.483
  • 2.213
  • 1.666
  • 1.835
  • 1.697
  • 1.583
  • 1.487
  • 1.404
  • 1.333
  • 1.273
  • 1.217
  • 1.170
  • 1.126
  • 1.088
  • 1.053
  • 1.021
  • 993
  • 968
  • 944
  • 922
  • 903
  • 883
  • 866
  • 500
  • 836
  • 823
  • 810
  • 798
  • 787
  • 777
  • Големина на тркала: 29″
  • Алуминиумски рам: 18
  • Гуми Wanda: 29″ x 1,95
  • Рачки за кочници: алуминиумски
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: V-brake алуминиумски
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano TZ
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ (21 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Cross

  13.990 ден
  • 5.027
  • 3.840
  • 3.130
  • 2.654
  • 2.317
  • 2.065
  • 1.555
  • 1.713
  • 1.584
  • 1.478
  • 1.388
  • 1.311
  • 1.244
  • 1.188
  • 1.137
  • 1.092
  • 1.051
  • 1.015
  • 984
  • 953
  • 927
  • 903
  • 881
  • 861
  • 843
  • 824
  • 808
  • 467
  • 780
  • 767
  • 755
  • 745
  • 734
  • 725
  • Големина на тркала: 27.5″
  • Алуминиумски рам: 19″
  • Гуми Wanda: 27.5″x 2,10
  • Рачки за кочници: Shimano EF500
  • седиште: Vader Sport-S со М6 Quick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Shimano TZ50/TZ21
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ50/TZ21
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Diva

  7.790 ден
  • 2.799
  • 2.138
  • 1.743
  • 1.478
  • 1.290
  • 1.150
  • 866
  • 954
  • 882
  • 823
  • 773
  • 730
  • 693
  • 662
  • 633
  • 608
  • 586
  • 565
  • 547
  • 531
  • 516
  • 503
  • 490
  • 479
  • 469
  • 459
  • 450
  • 260
  • 434
  • 428
  • 420
  • 414
  • 409
  • 404
  • Големина на тркала: 24″
  • Метален рам: 13″
  • Гуми Wanda: 24″x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX East Cost

  8.999 ден 7.499 ден
  • 2.695
  • 2.059
  • 1.678
  • 1.423
  • 1.242
  • 1.108
  • 833
  • 918
  • 849
  • 792
  • 744
  • 703
  • 667
  • 637
  • 609
  • 586
  • 564
  • 545
  • 527
  • 511
  • 497
  • 484
  • 472
  • 461
  • 452
  • 442
  • 434
  • 250
  • 418
  • 411
  • 405
  • 399
  • 393
  • 388
  • Големина на тркала: 20″
  • Метален рам:
  • Гуми Wanda: 20″ x 2,125
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: V-brake алуминиумски
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Fox

  3.290 ден
  • 1.182
  • 903
  • 736
  • 624
  • 544
  • 486
  • 366
  • 403
  • 373
  • 348
  • 327
  • 309
  • 293
  • 279
  • 267
  • 256
  • 247
  • 239
  • 231
  • 224
  • 217
  • 213
  • 207
  • 202
  • 198
  • 194
  • 190
  • 110
  • 183
  • 181
  • 178
  • 175
  • 172
  • 171
  • Големина на тркала 12 “
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Пластичен штитник за ланецот
  • Преден и задник браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Предна корпа
  • Висококвалитетни “Wanda” гуми
 • MAX Galactic

  9.890 ден
  • 3.554
  • 2.715
  • 2.213
  • 1.877
  • 1.638
  • 1.460
  • 1.099
  • 1.211
  • 1.120
  • 1.045
  • 982
  • 927
  • 880
  • 840
  • 803
  • 772
  • 743
  • 718
  • 695
  • 674
  • 655
  • 638
  • 623
  • 609
  • 596
  • 583
  • 571
  • 330
  • 551
  • 542
  • 534
  • 526
  • 519
  • 512
  • Големина на тркала: 27,5″
  • Метален рам: 19″
  • Гуми Wanda: 27.5″x2,10
  • Рачки за кочници: Полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader со М6 Quick Release;
  • Бандажи: Дупли алуминиумски
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Предна вилушка: со амортизер
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX Gentleman

  10.990 ден
  • 3.949
  • 3.017
  • 2.459
  • 2.085
  • 1.820
  • 1.622
  • 1.221
  • 1.345
  • 1.244
  • 1.161
  • 1.090
  • 1.030
  • 977
  • 933
  • 892
  • 858
  • 826
  • 798
  • 773
  • 749
  • 728
  • 709
  • 692
  • 676
  • 662
  • 647
  • 635
  • 367
  • 613
  • 603
  • 593
  • 585
  • 577
  • 570
  • Големина на тркала: 28″
  • Алуминиумски рам: 520mm
  • Гуми Wanda: 28″ 700C*40C
  • Рачки за кочници: Shimano RS35
  • седиште: Vader со М6 Qick Release;
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Кочници: алуминиумски V-brake
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на заден менувач – Shimano TZ50 7S
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX GMX 5.0

  7.790 ден
  • 2.799
  • 2.138
  • 1.743
  • 1.478
  • 1.290
  • 1.150
  • 866
  • 954
  • 882
  • 823
  • 773
  • 730
  • 693
  • 662
  • 633
  • 608
  • 586
  • 565
  • 547
  • 531
  • 516
  • 503
  • 490
  • 479
  • 469
  • 459
  • 450
  • 260
  • 434
  • 428
  • 420
  • 414
  • 409
  • 404
  • Големина на тркала: 20″
  • Метален рам: 11.5″
  • Гуми Wanda: 20″ x 1,95
  • Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
  • седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
  • Бандажи: дупли алуминиумски
  • Предна вилушка: со амортизер
  • Кочници: Преден и заден диск
  • Средна осовина: со затворен касетен систем
  • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  • Педали: полу метални со лагери
 • MAX GTR 12″

  4.699 ден 3.999 ден
  • 1.437
  • 1.098
  • 895
  • 759
  • 662
  • 590
  • 444
  • 490
  • 453
  • 422
  • 397
  • 375
  • 356
  • 340
  • 325
  • 312
  • 301
  • 290
  • 281
  • 273
  • 265
  • 259
  • 252
  • 246
  • 241
  • 236
  • 231
  • 133
  • 223
  • 219
  • 216
  • 213
  • 210
  • 207
  • Големина на тркала 12″
  • Предна и задна “Caliper” кочница
  • Метален штитник за ланецот
  • Преден браник
  • Помошни тркала
  • Украсно ѕвонче
  • Шише за вода
  • Висококвалитетни “Wanda” гуми
 • Прикажани 1–12 од 25 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.