• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX GF 100

  9.999 ден
  • 3.593
  • 2.745
  • 2.237
  • 1.898
  • 1.657
  • 1.476
  • 1.111
  • 1.224
  • 1.132
  • 1.056
  • 992
  • 937
  • 890
  • 849
  • 812
  • 781
  • 751
  • 726
  • 703
  • 682
  • 663
  • 646
  • 630
  • 616
  • 602
  • 589
  • 578
  • 333
  • 558
  • 548
  • 540
  • 532
  • 525
  • 518
  • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
  • Климатска класа T / ST / N / SN
  • Нето капацитет на уредот 99 л
  • Бруто капацитет на уредот 99 л
  • Технологија Анти-бактериска заштита
  • Потрошена енергија 168 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешен замрзнувач 1 корпа
  • Бoja Бела
  • Амортизирана врата Да
  • Вкупна тежина 30 кг
  • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 30 h
  • Димензија на апарат (ШxВxД) 565x850x523 мм
  • Димензија на спакувен апарата (ШxВxД) 605x885x545 мм
   Енергетска класа A+
   Ниво на бучава 41 dB
   Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
   Тип на контрола Механички
   Функционални тастери 1 корпа, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
   Цевка за ладење од типот Д Да
 • VOX GF 200

  12.499 ден
  • 4.492
  • 3.431
  • 2.796
  • 2.372
  • 2.071
  • 1.844
  • 1.389
  • 1.530
  • 1.415
  • 1.321
  • 1.241
  • 1.172
  • 1.112
  • 1.061
  • 1.015
  • 975
  • 939
  • 907
  • 879
  • 852
  • 828
  • 807
  • 788
  • 770
  • 753
  • 736
  • 722
  • 417
  • 697
  • 686
  • 675
  • 666
  • 656
  • 647
  • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
  • Климатска класа T / ST / N / SN
  • Нето капацитет на уредот 198 l
  • Бруто капацитет на уредот 198 л
  • Технологија Анти-бактериска заштита
  • Потрошена енергија 219 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешен замрзнувач 1 корпа
  • Боја Бела
  • Амортизирана врата Да
  • Вкупна тежина 33 кг
  • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 34 h
  • Димензии (ШxВxД) 945x850x523 мм
  • Енергетска класа A+
  • Лесно чистење на ентериерот Да
  • Ниво на бучава 41 dB
  • Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
  • Сигнал кога температурата станува превисока Да
  • Тип на контрола Механички
  • Тркалца Да
  • Функционални тастери 1 корпа, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
  • Цевка за ладење од типот Д Да
 • VOX GF 300

  13.999 ден
  • 5.031
  • 3.843
  • 3.132
  • 2.656
  • 2.319
  • 2.066
  • 1.556
  • 1.714
  • 1.585
  • 1.479
  • 1.389
  • 1.312
  • 1.245
  • 1.189
  • 1.138
  • 1.093
  • 1.052
  • 1.016
  • 985
  • 954
  • 928
  • 904
  • 882
  • 861
  • 844
  • 825
  • 809
  • 467
  • 781
  • 768
  • 756
  • 745
  • 735
  • 725
  • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
  • Климатска класа T / ST / N / SN
  • Нето капацитет на уредот 290 л
  • Бруто капацитет на уредот 290 л
  • Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
  • Потрошена енергија 268
  • Гас R600a
  • Внатрешен замрзнувач 2 корпи
  • Боја Бела
  • Амортизирана врата Да
  • Вкупна тежина 46 кг
  • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 57 h
  • Димензии (ШxВxД) 1115x850x645 мм
  • Енергетска класа A+
  • Лесно чистење на ентериерот Да
  • Ниво на бучава 43 dB
  • Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот, индикатор за висока температура
  • Сигнал кога температурата станува превисока Да
  • Тип на контрола Механички
  • Тркалца Да
  • Функционални тастери 2 корпи, Тркалца, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
  • Цевка за ладење од типот Д Да
  • Гаранција 5 Години
 • VOX GF 400

  17.490 ден
  • 6.284
  • 4.801
  • 3.913
  • 3.319
  • 2.897
  • 2.582
  • 1.943
  • 2.141
  • 1.980
  • 1.847
  • 1.735
  • 1.639
  • 1.556
  • 1.485
  • 1.420
  • 1.365
  • 1.314
  • 1.270
  • 1.229
  • 1.191
  • 1.159
  • 1.129
  • 1.101
  • 1.076
  • 1.053
  • 1.030
  • 1.010
  • 583
  • 975
  • 960
  • 944
  • 931
  • 918
  • 906
  • Категорија Хоризонтални замрзнувачи
  • Климатска класа T / ST / N / SN
  • Нето капацитет на уредот 359 л
  • Бруто капацитет на уредот 359 л
  • Технологија Голем волумен, Анти-бактериска заштита
  • Потрошена енергија 304
  • Гас R290
  • Внатрешен замрзнувач 2 корпи
  • Боја Бела
  • Амортизирана врата Да
  • Вкупна тежина 58 кг
  • Време за читање храна во случај на прекин на електрична енергија 55 h
  • Гаранција 5 години
  • Димензии (ШxВxД) 1255x825x745 мм
  • Енергетска класа A+
  • Конвертибилен замрзнувач Да
  • Лесно чистење на ентериерот Да
  • Ниво на бучава 44 dB
  • Светлосни показатели Индикатор за работа на уредот, индикатор за работа со компресорот
  • Тип на контрола Механички
  • Функционални тастери Конвертибилен замрзнувач, 2 корпи, Амортизирана врата, Индикатори за светлина, Цевка за ладење од типот Д, Лесно чистење на ентериерот
  • Цевка за ладење од типот Д Да
 • VOX VF 1200

  9.490 ден
  • 3.410
  • 2.605
  • 2.123
  • 1.800
  • 1.572
  • 1.401
  • 1.055
  • 1.162
  • 1.075
  • 1.003
  • 942
  • 890
  • 844
  • 806
  • 771
  • 741
  • 713
  • 689
  • 667
  • 647
  • 629
  • 613
  • 597
  • 584
  • 571
  • 559
  • 548
  • 317
  • 529
  • 521
  • 513
  • 505
  • 498
  • 492
  • Тип на фрижидер: Вертикален замрзнувач
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет (бруто/нето) 64 / 63 l; Kapacitet neto 63 l
  • Височина 82 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 48 x 52 x 82 cm
  • Карактеристики: Анти-бактериска заштита, 3 фиоки, фиока за брзо замрзнување, фиока за мраз, рачно одмрзнување, променлива страна на вратата
  • Боја: Бела
 • VOX VF 1550

  • Замрзнувач,
  • 54 * 61,5 * 83,8,
  • А + класа,
  • Замрзнувачки три фиоки,
  • Замрзнувач на фиоки
 • VOX VF 2500

  14.490 ден
  • 5.206
  • 3.977
  • 3.242
  • 2.750
  • 2.400
  • 2.139
  • 1.610
  • 1.774
  • 1.640
  • 1.530
  • 1.437
  • 1.358
  • 1.289
  • 1.230
  • 1.177
  • 1.131
  • 1.088
  • 1.052
  • 1.018
  • 987
  • 960
  • 935
  • 913
  • 892
  • 872
  • 853
  • 838
  • 483
  • 808
  • 795
  • 782
  • 771
  • 760
  • 751
  • Тип на фрижидер: Вертикален замрзнувач
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет (бруто/нето) 210 / 182 l
  • Височина 145 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 54 x 60 x 145 cm
  • Карактеристики: Анти-бактериска заштита, 6 фиоки, фиока за брзо замрзнување, фиока за мраз, рачно одмрзнување, променлива страна на вратата
  • Боја: Бела
 • VOX VF 2550

  • Замрзнувач, 54 * 59,5 * 145,5,
  • Фиоки за замрзнувачи од класа А +,
  • 6 замрзнувачки фиоки,
  • Реверзибилна врата,
  • Механичка контрола
 • VOX VF 3200

  • 59,5 * 63,4 * 155,5,
  • 7 фиоки за замрзнување,
  • Замрзнувач на фиоки,
  • Врата со реверзибилна врата,
  • Бучава 39 Db
 • VOX WM 8051

  • А ++, 5кг,
  • 800 вртежи во минута,
  • 15 програми,
  • Одложување на почетокот 3h, 6h, 9h, 12h, индикатори за перење,
  • Без копче за вртење,
  • Почеток / Пауза,
  • Интензивно плакнење

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.