• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX GSH 6641

  16.490 ден
  • 5.925
  • 4.526
  • 3.689
  • 3.129
  • 2.731
  • 2.434
  • 1.832
  • 2.019
  • 1.867
  • 1.742
  • 1.636
  • 1.546
  • 1.467
  • 1.400
  • 1.340
  • 1.287
  • 1.238
  • 1.197
  • 1.160
  • 1.124
  • 1.092
  • 1.065
  • 1.039
  • 1.015
  • 993
  • 971
  • 953
  • 550
  • 919
  • 904
  • 891
  • 877
  • 865
  • 854
  • Капацитет 12 комплети
  • Енергетска класа А +
  • Енергетска класа за перење А
  • Енергетска класа за сушење А
  • Број на програми за миење 5 + предперење
  • Температура на перење 5: 40°/50°/65°/70°C
  • Ширина: 60 см
  • Одложен старт: 3,6,9,12h саати
  • ЕКО брза програма (30мин /40°)
  • Половина перење
  • Подесување на горната корпа
  • Заштита од прелевање
  • Вградни димензии: 81.5x59x57.3cm
  • Боја: Инокс
 • VOX GSI 4641

  15.499 ден
  • 5.570
  • 4.255
  • 3.467
  • 2.941
  • 2.567
  • 2.288
  • 1.722
  • 1.897
  • 1.755
  • 1.638
  • 1.538
  • 1.453
  • 1.379
  • 1.316
  • 1.259
  • 1.210
  • 1.165
  • 1.125
  • 1.090
  • 1.057
  • 1.027
  • 1.001
  • 976
  • 954
  • 934
  • 914
  • 895
  • 517
  • 864
  • 850
  • 837
  • 825
  • 813
  • 803
  • Капацитет 10 комплети
  • Енергетска класа А ++
  • Енергетска класа за перење А
  • Енергетска класа за сушење класа А
  • Број на програми за миење 5 програми + предперење
  • Температура на перење:5 40°/50°/55°/65°/70°C
  • Ширина: 45 см; Димензии: 45 x 60 x 85 см
  • Одложен старт: 3,6,9,12 саати
  • ЕКО брза програма (30мин /40°)
  • Половина перење
  • Подесување на горната корпа
  • Заштита од прелевање
  • Вградни димензии: 81.5 x 44.8 x 54.8 cm
  • Боја: Инокс
 • VOX GSI 6541

  16.499 ден
  • 5.929
  • 4.529
  • 3.691
  • 3.131
  • 2.733
  • 2.435
  • 1.833
  • 2.020
  • 1.868
  • 1.743
  • 1.637
  • 1.547
  • 1.468
  • 1.401
  • 1.341
  • 1.288
  • 1.239
  • 1.198
  • 1.161
  • 1.125
  • 1.093
  • 1.066
  • 1.040
  • 1.016
  • 994
  • 972
  • 953
  • 550
  • 920
  • 905
  • 891
  • 878
  • 865
  • 854
  • Капацитет 12 комплети
  • Енергетска класа А +
  • Енергетска класа за перење А
  • Енергетска класа за сушење А
  • Број на програми за миење 5 + предперење
  • Температура на перење:5 40°/50°/65°/70°C
  • Ширина: 60 см
  • Одложен старт 3,6,9,12 саати
  • ЕКО брза програма (30мин /40°)
  • Половина перење
  • Подесување на горната корпа
  • Заштита од прелевање
  • Вградни димензии: 81.5x59x55cm
  • Боја: инокс
 • VOX GSI 6644

  16.999 ден
  • 6.109
  • 4.666
  • 3.803
  • 3.226
  • 2.817
  • 2.509
  • 1.889
  • 2.081
  • 1.924
  • 1.796
  • 1.687
  • 1.593
  • 1.512
  • 1.443
  • 1.381
  • 1.326
  • 1.277
  • 1.234
  • 1.196
  • 1.159
  • 1.127
  • 1.097
  • 1.071
  • 1.047
  • 1.024
  • 1.001
  • 982
  • 567
  • 948
  • 932
  • 918
  • 905
  • 892
  • 880
  • 13 поставувања за места,
  • 60см,
  • интегрирана машина за миење садови,
  • 49dB,
  • А ++ АА,
  • 6 програми,
  • 4 температури,
  • стартно одложување 3ч / 6ч / 9ч,
  • метален филтер,
  • сив ентериер

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.