• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • BEKO MGB 25332 BG

  13.990 ден
  • 5.027
  • 3.840
  • 3.130
  • 2.654
  • 2.317
  • 2.065
  • 1.555
  • 1.713
  • 1.584
  • 1.478
  • 1.388
  • 1.311
  • 1.244
  • 1.188
  • 1.137
  • 1.092
  • 1.051
  • 1.015
  • 984
  • 953
  • 927
  • 903
  • 881
  • 861
  • 843
  • 824
  • 808
  • 467
  • 780
  • 767
  • 755
  • 745
  • 734
  • 725

  • Електронско управување
  • LCD дисплеј
  • Моќност:900W
  • Моќност на грил:1000W
  • Капацитет:25L
  • Child Lock
  • 5 нивоа
  • 3 функции
  • Дигитален тајмер

 • BOSCH BFL554MSO

  23.990 ден
  • 8.620
  • 6.585
  • 5.367
  • 4.552
  • 3.974
  • 3.541
  • 2.666
  • 2.937
  • 2.716
  • 2.534
  • 2.380
  • 2.248
  • 2.134
  • 2.037
  • 1.949
  • 1.872
  • 1.802
  • 1.741
  • 1.687
  • 1.635
  • 1.589
  • 1.549
  • 1.511
  • 1.476
  • 1.445
  • 1.413
  • 1.386
  • 800
  • 1.338
  • 1.316
  • 1.295
  • 1.277
  • 1.259
  • 1.243
  • Максимална моќност: 900 W
  • 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 900 W)
  • Волумен: 25л.
  • Стаклен ротирачки тањир од 31.5 см
  • Автоматско препознавање на килажата
  • Копче за вклучување / исклучување
 • ELECTROLUX EMS20107OX

  14.999 ден
  • 5.390
  • 4.118
  • 3.356
  • 2.846
  • 2.485
  • 2.214
  • 1.667
  • 1.836
  • 1.698
  • 1.584
  • 1.488
  • 1.405
  • 1.334
  • 1.274
  • 1.218
  • 1.171
  • 1.127
  • 1.089
  • 1.054
  • 1.022
  • 994
  • 969
  • 945
  • 923
  • 904
  • 884
  • 867
  • 500
  • 836
  • 823
  • 811
  • 798
  • 787
  • 777
  • Вградна Микробранова Печка со грил
  • INOX со црно стакло
  • ЛЦД Дисплеј
  • Капацитет 20л
  • Надворешна моќност (Микробранова) 800W
  • Грил моќност 1250 W
  • Допир (Touch) контрола
  • отварање на вратата со копче
  • стаклена ротирачка чинија 245 mm
  • 5 степени на моќност
  • Автоматска програма (самосетирачко ниво на моќност)
  • defrosting
  • Димензии: 596 x 389 x 343 mm
 • FUEGO MEG50K-5

  6.990 ден
  • 2.511
  • 1.919
  • 1.564
  • 1.327
  • 1.158
  • 1.032
  • 777
  • 856
  • 791
  • 738
  • 693
  • 655
  • 622
  • 594
  • 568
  • 546
  • 525
  • 507
  • 491
  • 476
  • 463
  • 451
  • 440
  • 430
  • 421
  • 411
  • 404
  • 233
  • 390
  • 384
  • 378
  • 372
  • 367
  • 362
  •  Моќност:700W
  •  Капацитет:20L
  •   Грил:1000W
  •  Child Lock
  •  4 функции
  •   5 нивоа
  •  Defrost функција
  •  Дигитален тајмер 1 година гаранција
 • GORENJE BM2350RAW

  18.990 ден
  • 6.823
  • 5.213
  • 4.248
  • 3.604
  • 3.145
  • 2.803
  • 2.110
  • 2.325
  • 2.150
  • 2.006
  • 1.885
  • 1.780
  • 1.690
  • 1.613
  • 1.543
  • 1.483
  • 1.427
  • 1.378
  • 1.335
  • 1.294
  • 1.258
  • 1.226
  • 1.196
  • 1.169
  • 1.144
  • 1.119
  • 1.097
  • 633
  • 1.059
  • 1.042
  • 1.026
  • 1.011
  • 997
  • 984
  • Материјал на челната плоча: Стакло
  • Начин на отварање на вратата: Рачка
  • Волумен: 23 l
  • Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5
  • Максимална моќност на микробрановата: 900 W
  • Јачина на инфра грејачот (грил): 1.200 W
  • Број на меморирани програми: 8
 • Kumtel A6-SGF3

  8.999 ден 7.999 ден
  • 2.875
  • 2.196
  • 1.790
  • 1.518
  • 1.325
  • 1.181
  • 889
  • 979
  • 905
  • 845
  • 793
  • 749
  • 711
  • 679
  • 650
  • 624
  • 601
  • 581
  • 563
  • 546
  • 530
  • 516
  • 504
  • 493
  • 482
  • 472
  • 462
  • 267
  • 446
  • 439
  • 432
  • 425
  • 420
  • 414

  • A + class energy class
  • Up to 40% energy savings with Harr Technology and
  easy to clean inner chamber
  • 3 cooking functions and adjustable thermostat
  • Turbo fan
  • Interior lighting
  • 56 lt internal volume
  • Heat resistant, removable double glass cover
  • Wire grill and 2 enamel baking trays

 • MAX AG 820 BGH

  8.990 ден
  • 3.230
  • 2.467
  • 2.011
  • 1.706
  • 1.489
  • 1.327
  • 999
  • 1.101
  • 1.018
  • 950
  • 892
  • 843
  • 800
  • 763
  • 730
  • 701
  • 675
  • 652
  • 632
  • 612
  • 595
  • 580
  • 566
  • 553
  • 541
  • 529
  • 519
  • 300
  • 501
  • 493
  • 486
  • 479
  • 472
  • 466
  • Kапацитет на микро печката: 20 литри;
  • Грил функција: да
  • Моќност на микропечката: 800W
  • Моќност на грилот: 1000W
  • Нивоа на моќност: 5
  • Авто мени: 8
  • Тип на контрола: изи-троник
  • Дигитален часовник
  • Тајмер: 95 минути
  • Ротирачко стакло: 245мм
  • Димензии на уредот: 461 х 359 х 280 мм
 • MAX AG 820 BJU

  9.900 ден
  • 3.557
  • 2.718
  • 2.215
  • 1.879
  • 1.640
  • 1.462
  • 1.100
  • 1.212
  • 1.121
  • 1.046
  • 983
  • 928
  • 881
  • 841
  • 804
  • 773
  • 744
  • 719
  • 696
  • 675
  • 656
  • 639
  • 624
  • 610
  • 597
  • 584
  • 572
  • 330
  • 552
  • 543
  • 535
  • 527
  • 520
  • 513
  • Вградна Микробранова
  • Капацитет: 20l
  • Моќност: 800W
  • Моќност на грил: 1000W
  • Нивоа на моќност: 5
  • Одмрзнување
  • Дигитална контрола
  • Тајмер: 95мин
  • Дијаметар на чинија: 245mm
  • Димензии: 594х343.5х388mm
 • VOX EBB 2110 IX XL

  12.490 ден
  • 4.488
  • 3.428
  • 2.794
  • 2.370
  • 2.069
  • 1.843
  • 1.388
  • 1.529
  • 1.414
  • 1.320
  • 1.240
  • 1.171
  • 1.111
  • 1.060
  • 1.014
  • 974
  • 938
  • 906
  • 878
  • 851
  • 827
  • 806
  • 787
  • 769
  • 752
  • 736
  • 722
  • 417
  • 696
  • 686
  • 675
  • 665
  • 655
  • 647
  • Вградена рерна,
  • Скара,
  • Фурна со повеќе вентилатори,
  • 8 функции,
  • Механички тајмер,
  • Еснa длабока тава,
  • 65l,
  • ИНОКС
 • VOX EBB 2110 W

  12.499 ден
  • 4.492
  • 3.431
  • 2.796
  • 2.372
  • 2.071
  • 1.844
  • 1.389
  • 1.530
  • 1.415
  • 1.321
  • 1.241
  • 1.172
  • 1.112
  • 1.061
  • 1.015
  • 975
  • 939
  • 907
  • 879
  • 852
  • 828
  • 807
  • 788
  • 770
  • 753
  • 736
  • 722
  • 417
  • 697
  • 686
  • 675
  • 666
  • 656
  • 647
  • Вградена рерна,
  • Скара,
  • Фурна со повеќе вентилатори,
  • 8 функции, механички тајмер,
  • Лесна, длабока тава,
  • 73l,
  • Бела боја
 • VOX EBB 2121 IX

  10.990 ден
  • 3.949
  • 3.017
  • 2.459
  • 2.085
  • 1.820
  • 1.622
  • 1.221
  • 1.345
  • 1.244
  • 1.161
  • 1.090
  • 1.030
  • 977
  • 933
  • 892
  • 858
  • 826
  • 798
  • 773
  • 749
  • 728
  • 709
  • 692
  • 676
  • 662
  • 647
  • 635
  • 367
  • 613
  • 603
  • 593
  • 585
  • 577
  • 570
  • Горен греач: 1200 W
  • Долен греач: 1100 W
  • Боја на контролниот панел: Метал
  • Тип на рерни: Електрична
  • Волумен на рерната: 58 л
  • Контрола на преден панел: Да
  • Димензија на спакованиот апарат (ШxВxД): 650x650x640
  • Електрилни дупли-двојна скара: Да
  • Мрежна решетка: 1
  • Светла рерна: Да
  • Многу големо надворешно стакло и мало внатрешно стакло со метална врата: Да
  • Бoja: Нерѓосувачки челик
  • Вкупна тежина: 31
  • Енергетска класа: А
  • Сила: 3,1 kW
  • Термостат: Да, Механички
 • VOX EBB 2121 IX XL

  13.499 ден
  • 4.851
  • 3.706
  • 3.020
  • 2.562
  • 2.237
  • 1.993
  • 1.500
  • 1.652
  • 1.528
  • 1.426
  • 1.339
  • 1.265
  • 1.201
  • 1.146
  • 1.096
  • 1.054
  • 1.015
  • 980
  • 949
  • 920
  • 895
  • 871
  • 850
  • 831
  • 813
  • 795
  • 781
  • 450
  • 752
  • 741
  • 729
  • 718
  • 709
  • 699

  Тип на рерна: електрична; Капацитет: 58 l;

  Ширина 60 см; Горен грејач 1200 W;

  Долен грејач 1100 W;

  Двоен грил 1400-2600 W;

  Светлото во рерната;

  Вентилатор;

  Дигитален тајмер;

  Плитка тава;

  Длабок сад за печење;

  Механичка контрола;

  Контролен панел: метален;

  Push&Pull копчиња;

  Моќност 3,2 kW;

  Кабел за напојување;

  Боја: инокс

 • Прикажани 1–12 од 38 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.