• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX WM 1051

  12.090 ден 11.990 ден
  • 4.308
  • 2.998
  • 2.398
  • 2.275
  • 1.713
  • 1.499
  • 1.332
  • 1.199
  • 1.090
  • 1.267
  • 922
  • 856
  • 799
  • 749
  • 705
  • 936
  • 631
  • 600
  • 571
  • 545
  • 522
  • 774
  • 480
  • 462
  • 444
  • 429
  • 414
  • 400
  • 387
  • 375
  • 364
  • 353
  • 343
  • 621
  • Електронска контрола
  • Енергетска класа: А++
  • Број на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/ минута
  • Капацитет: 5кгр
  • Заштита од поплава; 15 Програми
  • Брзо перење: 15 минути (30°C)
  • Ладно перење
  • Грејач обложен со никел
  • Предперење; Димензии (ШxВxД): 597x845x497 мм
 • VOX WM 1060 YT

  12.999 ден
  • 4.671
  • 3.250
  • 2.600
  • 2.467
  • 1.857
  • 1.625
  • 1.444
  • 1.300
  • 1.182
  • 1.373
  • 1.000
  • 929
  • 867
  • 812
  • 765
  • 1.014
  • 684
  • 650
  • 619
  • 591
  • 565
  • 840
  • 520
  • 500
  • 481
  • 464
  • 448
  • 433
  • 419
  • 406
  • 394
  • 382
  • 371
  • 673
  • A +++,
  • 1000 вртежи во минута,
  • Дисплеј,
  • Визуелен екран за опции – Температура,
  • Брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми
  • Старт / пауза,
  • Безбеден алергија, брзо миење
 • VOX WM 1062 slim – Y

  • А +++,
  • 1000 вртежи во минута,
  • 15 програми,
  • Oдложен старт 3ч / 6ч / 9ч / 12ч,
  • Избор на спин 600 вртежи во минута / 800 вртежи во минута / 1000 вртежи во минута,
  • Пред-миење,
  • АНТИ-АЛЕРГИЈА,
  • Без спин,
  • Длабочина 41см
 • VOX WM 1062 Y

  12.799 ден
  • 4.600
  • 3.200
  • 2.560
  • 2.429
  • 1.829
  • 1.600
  • 1.422
  • 1.280
  • 1.164
  • 1.352
  • 985
  • 914
  • 853
  • 800
  • 753
  • 999
  • 674
  • 640
  • 610
  • 582
  • 557
  • 826
  • 512
  • 492
  • 474
  • 457
  • 441
  • 427
  • 413
  • 400
  • 388
  • 376
  • 366
  • 663
  • Капацитет: 6 кгр
  • Број на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/ минута
  • Енергетска класа: A+++
  • Заштита од поплава
  • Грејач обложен со никел; 15 Програми
  • Брзо перење: 15 минути (30°C)
  • Дополнителни програми: Без центрифуга, Анти-алергиско перење, Предперење, Дополнително испирање, Ладно перење, Брзо перење
  • Димензии (ШxВxД): 597x845x497 мм
 • VOX WM 1070 YT

  14.999 ден
  • 5.390
  • 3.750
  • 3.000
  • 2.846
  • 2.143
  • 1.875
  • 1.667
  • 1.500
  • 1.364
  • 1.584
  • 1.154
  • 1.071
  • 1.000
  • 938
  • 882
  • 1.171
  • 789
  • 750
  • 714
  • 682
  • 652
  • 969
  • 600
  • 577
  • 556
  • 536
  • 517
  • 500
  • 484
  • 469
  • 455
  • 441
  • 429
  • 777
  • A +++,
  • 1000 вртежи во минута,
  • суперсајз дисплеј,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми старт / пауза,
  • безбеден алергија,
  • брзо миење
 • VOX WM 1072 Y

  15.999 ден
  • 5.749
  • 4.000
  • 3.200
  • 3.037
  • 2.286
  • 2.000
  • 1.778
  • 1.600
  • 1.455
  • 1.690
  • 1.231
  • 1.143
  • 1.067
  • 1.000
  • 941
  • 1.249
  • 842
  • 800
  • 762
  • 727
  • 696
  • 1.033
  • 640
  • 615
  • 593
  • 571
  • 552
  • 533
  • 516
  • 500
  • 485
  • 471
  • 457
  • 828
  • Капацитет: 7 кгр
  • Број на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/ минута
  • Енергетска класа/класа на перење: A+++
  • Заштита од поплава
  • Иноксен бубањ
  • Oдложен старт на: 3/6/9/12 саати
  • Температури на перење: 20/30/40/60/90
  • 15 Програми
  • Дополнителни програми: Без центрифуга, Анти-алергиско перење, Предперење, Дополнително испирање, Ладно перење, Брзо перење
  • Димензии (ШxВxД): 597x845x527 мм
 • VOX WM 1075 YTQ

  15.499 ден
  • 5.570
  • 3.875
  • 3.100
  • 2.941
  • 2.214
  • 1.938
  • 1.722
  • 1.550
  • 1.409
  • 1.638
  • 1.192
  • 1.107
  • 1.033
  • 969
  • 912
  • 1.210
  • 816
  • 775
  • 738
  • 705
  • 674
  • 1.001
  • 620
  • 596
  • 574
  • 554
  • 534
  • 517
  • 500
  • 484
  • 470
  • 456
  • 443
  • 803
  • A +++,
  • 1000 вртежи во минута,
  • суперсајз дисплеј,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми старт / пауза,
  • безбеден алергија,
  • брзо миење
 • VOX WM 1082 Y

  15.990 ден
  • 5.745
  • 3.998
  • 3.198
  • 3.035
  • 2.285
  • 1.999
  • 1.777
  • 1.599
  • 1.454
  • 1.689
  • 1.230
  • 1.142
  • 1.066
  • 999
  • 940
  • 1.248
  • 842
  • 800
  • 762
  • 727
  • 696
  • 1.032
  • 640
  • 615
  • 593
  • 571
  • 552
  • 533
  • 516
  • 500
  • 485
  • 471
  • 457
  • 828
  • Капацитет: 8 кгр
  • Број на вртежи на центрифугата: 1000 вртежи/ минута
  • Енергетска класа/класа на перење: A++
  • Заштита од поплава
  • Иноксен бубањ
  • Oдложен старт на: 3/6/9/12 саати
  • Температури на перење: 20/30/40/60/90; 15 Програми
  • Дополнителни програми: Без центрифуга, Анти-алергиско перење, Предперење, Дополнително испирање, Ладно перење, Брзо перење
  • Димензии (ШxВxД): 597x845x557 мм
 • VOX WM 1260 YT

  13.999 ден
  • 5.031
  • 3.500
  • 2.800
  • 2.656
  • 2.000
  • 1.750
  • 1.556
  • 1.400
  • 1.273
  • 1.479
  • 1.077
  • 1.000
  • 933
  • 875
  • 824
  • 1.093
  • 737
  • 700
  • 667
  • 636
  • 609
  • 904
  • 560
  • 538
  • 519
  • 500
  • 483
  • 467
  • 452
  • 438
  • 424
  • 412
  • 400
  • 725
  • A +++,
  • 1200 вртежи во минута,
  • уперсајз дисплеј,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми старт / пауза,
  • безбеден алергија,
  • брзо миење
 • VOX WM 1270 T1G

  17.999 ден
  • 6.468
  • 4.500
  • 3.600
  • 3.416
  • 2.571
  • 2.250
  • 2.000
  • 1.800
  • 1.636
  • 1.901
  • 1.385
  • 1.286
  • 1.200
  • 1.125
  • 1.059
  • 1.405
  • 947
  • 900
  • 857
  • 818
  • 783
  • 1.162
  • 720
  • 692
  • 667
  • 643
  • 621
  • 600
  • 581
  • 562
  • 545
  • 529
  • 514
  • 932
  • A +++,
  • 1200 вртежи во минута,
  • суперсајз дисплеј,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми старт / пауза,
  • безбеден алергија,
  • брзо миење
 • VOX WM 1270 T2

  19.999 ден
  • 7.187
  • 5.000
  • 4.000
  • 3.795
  • 2.857
  • 2.500
  • 2.222
  • 2.000
  • 1.818
  • 2.113
  • 1.538
  • 1.429
  • 1.333
  • 1.250
  • 1.176
  • 1.561
  • 1.053
  • 1.000
  • 952
  • 909
  • 870
  • 1.291
  • 800
  • 769
  • 741
  • 714
  • 690
  • 667
  • 645
  • 625
  • 606
  • 588
  • 571
  • 1.036
  • Инвертерски мотор,
  • А +++,
  • 1200 врт / мин,
  • супериорзиран дисплеј – преостанат временски дисплеј,
  • 15 програми,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • Брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • Предперење,
  • антиалергичен,
  • старт / пауза
  • , брзо миење,
  • сребрена сива боја врата
 • VOX WM 1275 YTQ

  15.999 ден
  • 5.749
  • 4.000
  • 3.200
  • 3.037
  • 2.286
  • 2.000
  • 1.778
  • 1.600
  • 1.455
  • 1.690
  • 1.231
  • 1.143
  • 1.067
  • 1.000
  • 941
  • 1.249
  • 842
  • 800
  • 762
  • 727
  • 696
  • 1.033
  • 640
  • 615
  • 593
  • 571
  • 552
  • 533
  • 516
  • 500
  • 485
  • 471
  • 457
  • 828
  • A +++,
  • 1200 вртежи во минута,
  • суперсајз дисплеј,
  • визуелен екран за опции – Температура,
  • брзина на вртење и тајмер за одложување,
  • 15 програми старт / пауза,
  • безбеден алергија,
  • брзо миење
 • Прикажани 1–12 од 21 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.