• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX LC 13A1E-B

  15.999 ден
  • 5.749
  • 4.392
  • 3.579
  • 3.037
  • 2.651
  • 2.362
  • 1.778
  • 1.958
  • 1.812
  • 1.690
  • 1.588
  • 1.500
  • 1.424
  • 1.358
  • 1.299
  • 1.249
  • 1.202
  • 1.162
  • 1.125
  • 1.090
  • 1.061
  • 1.033
  • 1.008
  • 985
  • 964
  • 942
  • 925
  • 533
  • 892
  • 878
  • 864
  • 852
  • 839
  • 828
  • 13 поставувања за 6 места (со предперење),
  • 4 температури,
  • А ++  класа,
  • почеток на одложување 1ч-24ч,
  • полумирање,
  • прилагодлива горната корпа,
  • црн дисплеј,
  • БЕЛА
 • VOX LC 2145IX

  14.999 ден
  • 5.390
  • 4.118
  • 3.356
  • 2.846
  • 2.485
  • 2.214
  • 1.667
  • 1.836
  • 1.698
  • 1.584
  • 1.488
  • 1.405
  • 1.334
  • 1.274
  • 1.218
  • 1.171
  • 1.127
  • 1.089
  • 1.054
  • 1.022
  • 994
  • 969
  • 945
  • 923
  • 904
  • 884
  • 867
  • 500
  • 836
  • 823
  • 811
  • 798
  • 787
  • 777
  • Капацитет: 10 комплети
  • Енергетска класа: А
  • Класа на перење: А
  • 5 програми за перење + предперење
  • Температури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°C
  • Половина перење
  • Еко брзо перење 30 минути
  • Потрошувачка на вода: 13 литри
  • Внатрешност од нерѓосувачки челик
  • Скирен грејач
  • Прилагодување на горната корпа
  • Повеќенаменска долна корпа
  • Корпа за лажици, вилушки и лажици
  • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот
  • Бучава: 54dB
  • Димензии: 85х45×60 см
  • Боја: инокс
 • VOX LC 12A15

  14.499 ден
  • 5.210
  • 3.980
  • 3.244
  • 2.752
  • 2.402
  • 2.140
  • 1.611
  • 1.775
  • 1.641
  • 1.531
  • 1.438
  • 1.359
  • 1.290
  • 1.231
  • 1.178
  • 1.132
  • 1.089
  • 1.053
  • 1.019
  • 988
  • 961
  • 936
  • 914
  • 893
  • 873
  • 854
  • 838
  • 483
  • 809
  • 795
  • 783
  • 771
  • 761
  • 751
  • 12 поставувања на места 6 програми (со предперење),
  • 4 температури,
  • одложување на часот
  • А ++
  •  започнуваат 3ч / 6ч / 9ч,
  • полу миење,
  • прилагодлива горната корпа,
  • бел дисплеј,
  • БЕЛА
 • VOX LC 12A15-B

  14.999 ден
  • 5.390
  • 4.118
  • 3.356
  • 2.846
  • 2.485
  • 2.214
  • 1.667
  • 1.836
  • 1.698
  • 1.584
  • 1.488
  • 1.405
  • 1.334
  • 1.274
  • 1.218
  • 1.171
  • 1.127
  • 1.089
  • 1.054
  • 1.022
  • 994
  • 969
  • 945
  • 923
  • 904
  • 884
  • 867
  • 500
  • 836
  • 823
  • 811
  • 798
  • 787
  • 777
  • 12 поставувања за 6 места (со предперење),
  • 4 температури,
  • со почеток на одложување
  • А класат
  • започнуваат 3ч / 6ч / 9ч,
  • полумирање,
  • прилагодлива горна корпа,
  • црн дисплеј,
  • БЕЛА
 • VOX LC 13A1E-BIX

  16.999 ден 14.999 ден
  • 5.390
  • 4.118
  • 3.356
  • 2.846
  • 2.485
  • 2.214
  • 1.667
  • 1.836
  • 1.698
  • 1.584
  • 1.488
  • 1.405
  • 1.334
  • 1.274
  • 1.218
  • 1.171
  • 1.127
  • 1.089
  • 1.054
  • 1.022
  • 994
  • 969
  • 945
  • 923
  • 904
  • 884
  • 867
  • 500
  • 836
  • 823
  • 811
  • 798
  • 787
  • 777
  • Поставувања за 13 места,
  • 6 програми (со предперење),
  • 4 температури,
  • А ++класа,
  • почеток на одложување 1ч-24ч,
  • полумирање,
  • прилагодлива горна корпа,
  • црн дисплеј,
  • ИНОКС
 • VOX LC 15A22-IX

  17.999 ден
  • 6.468
  • 4.941
  • 4.027
  • 3.416
  • 2.981
  • 2.657
  • 2.000
  • 2.203
  • 2.037
  • 1.901
  • 1.786
  • 1.687
  • 1.601
  • 1.528
  • 1.462
  • 1.405
  • 1.352
  • 1.307
  • 1.266
  • 1.227
  • 1.193
  • 1.162
  • 1.134
  • 1.108
  • 1.085
  • 1.061
  • 1.040
  • 600
  • 1.004
  • 987
  • 972
  • 957
  • 944
  • 932
  • 15 поставувања за 7 места 7 програми (со предперење),
  • 4 температури,
  • А ++класа,
  • почеток на одложување 1ч-24ч,
  • полумирање во два режима,
  • прилагодлива горна корпа,
  • црн дисплеј,
  • ИНОКС
 • VOX LC 20

  • 60 см,
  • за 12 комплети,
  • А + АА класа,
  • полумирање,
  • 5 програми за перење,
  • Брзо миење 30 ‘/ 40 °
 • VOX LC 2145

  14.499 ден
  • 5.210
  • 3.980
  • 3.244
  • 2.752
  • 2.402
  • 2.140
  • 1.611
  • 1.775
  • 1.641
  • 1.531
  • 1.438
  • 1.359
  • 1.290
  • 1.231
  • 1.178
  • 1.132
  • 1.089
  • 1.053
  • 1.019
  • 988
  • 961
  • 936
  • 914
  • 893
  • 873
  • 854
  • 838
  • 483
  • 809
  • 795
  • 783
  • 771
  • 761
  • 751
  • Капацитет: 10 комплети
  • Енергетска класа: А
  • Класа на перење: А
  • 5 програми за перење + предперење
  • Температури на перење: 40°/50°/55°/65°/70°C
  • Половина перење
  • Еко брзо перење 30 минути
  • Потрошувачка на вода: 13 литри
  • Внатрешност од нерѓосувачки челик
  • Скирен грејач
  • Прилагодување на горната корпа
  • Повеќенаменска долна корпа
  • Корпа за лажици, вилушки и лажици
  • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење и Заштита на грејачот
  • Бучава: 54dB
  • Димензии: 85х45×60 см
  • Боја: белa
 • VOX LC 22

  13.999 ден 11.999 ден
  • 4.312
  • 3.294
  • 2.684
  • 2.277
  • 1.988
  • 1.771
  • 1.333
  • 1.469
  • 1.359
  • 1.268
  • 1.191
  • 1.125
  • 1.068
  • 1.019
  • 975
  • 937
  • 902
  • 871
  • 843
  • 817
  • 796
  • 775
  • 756
  • 739
  • 722
  • 707
  • 694
  • 400
  • 669
  • 658
  • 648
  • 639
  • 630
  • 621
  • Енергетска класа: А+
  • Класа на перерње: А
  • Класа на сушење: A
  • Капацитет: 12 комплети
  • Програми на перење: 5 + предперење
  • ECO брзо перење
  • Половина перење
  • 4 температури на перење:40°/50°/65°/70°C
  • Одложен старт: 3-6-9-12 саати
  • Електронски индикатор за сол и сјај
  • Метелн филтер
  • Внатрешност од нерѓосувачки челик
  • Скриен грејач
  • Прилагодување на горната корпа
  • Повеќенаменска долна корпа
  • Корпа за лажици, вилушки и ножеви
  • Сигурносен систем: Заштита од прелевање и течење
  • Заштита на грејачот
  • Бучава: 57 dB
  • Димензии: 85х60х60 см
  • Боја: бела
 • VOX LC 22 IX

  14.999 ден 13.499 ден
  • 4.851
  • 3.706
  • 3.020
  • 2.562
  • 2.237
  • 1.993
  • 1.500
  • 1.652
  • 1.528
  • 1.426
  • 1.339
  • 1.265
  • 1.201
  • 1.146
  • 1.096
  • 1.054
  • 1.015
  • 980
  • 949
  • 920
  • 895
  • 871
  • 850
  • 831
  • 813
  • 795
  • 781
  • 450
  • 752
  • 741
  • 729
  • 718
  • 709
  • 699
  • Енергетска класа: A++
  • Тип: Самостална
  • Капацитет: 12 комплета
  • Боја: Сива
 • VOX LC 4745

  13.999 ден
  • 5.031
  • 3.843
  • 3.132
  • 2.656
  • 2.319
  • 2.066
  • 1.556
  • 1.714
  • 1.585
  • 1.479
  • 1.389
  • 1.312
  • 1.245
  • 1.189
  • 1.138
  • 1.093
  • 1.052
  • 1.016
  • 985
  • 954
  • 928
  • 904
  • 882
  • 861
  • 844
  • 825
  • 809
  • 467
  • 781
  • 768
  • 756
  • 745
  • 735
  • 725
  • 45 см, 10 комплети,
  • А + АА класа,
  • полумирање,
  • 6 програми за перење,
  • одложување 1-24h,
  • Брзо перење 30 ‘/ 40 °,
  • голем дисплеј,
  • сребрен ентериер,
  • преклопување лавици,
  • прилагодлива горната корпа
 • VOX LC 6745

  • 60 см,
  • 12 комплети,
  • А + АА класа,
  • полуперење,
  • 7 програми за перење,
  • Брзо миење 30 ‘/ 40 °, дисплеј,
  • сребрен ентериер,
  • лавици за преклопување
 • Прикажани 1–12 од 13 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.