• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX NF 3730 Inox

  22.990 ден
  • 8.268
  • 6.322
  • 5.155
  • 4.374
  • 3.820
  • 3.405
  • 3.082
  • 2.823
  • 2.614
  • 2.422
  • 2.274
  • 2.148
  • 2.038
  • 1.943
  • 1.858
  • 1.760
  • 1.693
  • 1.632
  • 1.577
  • 1.527
  • 1.482
  • 1.417
  • 1.379
  • 1.344
  • 1.311
  • 1.281
  • 1.253
  • 1.226
  • 1.202
  • 1.179
  • 1.157
  • 1.136
  • 1.117
  • 1.099
  • Тип фрижидер: No Frost;
  • Енергетска класа: A+;
  • Капацитет (бруто/нето): 341/324L;
  • Капацитет нето: 230/94L;
  • Multi Cooling;
  • Внатрешен електронски дигитален дисплеј;
  • 4 подвижни полици;
  • Осветлена внатрешност;
  • Замрзнувач: 3 стаклени полици;
  • Боја: inox;
  • Димензии (ШxДxВ): 60 x 65 x 186cm.
 • VOX NF 3730 бел

  21.490 ден
  • 7.728
  • 5.910
  • 4.818
  • 4.088
  • 3.570
  • 3.183
  • 2.880
  • 2.639
  • 2.444
  • 2.264
  • 2.126
  • 2.008
  • 1.905
  • 1.816
  • 1.737
  • 1.645
  • 1.583
  • 1.526
  • 1.475
  • 1.428
  • 1.386
  • 1.325
  • 1.289
  • 1.256
  • 1.226
  • 1.197
  • 1.171
  • 1.146
  • 1.123
  • 1.102
  • 1.081
  • 1.062
  • 1.044
  • 1.027
  • Тип на фрижидер: No Frost фрижидер со замрзнувач доле
  • Енергетска класа: A+; Капацитет (бруто/нето) 341/324 l
  • Капацитет нето 230/94 l
  • Височина 186 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 60x65x186cm
  • Карактеристики: No frost , Multi Cooling , внатрешен електронски дигитален дисплеј, 4 прилагодливи полици, осветлена внатрешност
  • Боја: бела
 • VOX NF 3730 инокс

  22.990 ден
  • 8.268
  • 6.322
  • 5.155
  • 4.374
  • 3.820
  • 3.405
  • 3.082
  • 2.823
  • 2.614
  • 2.422
  • 2.274
  • 2.148
  • 2.038
  • 1.943
  • 1.858
  • 1.760
  • 1.693
  • 1.632
  • 1.577
  • 1.527
  • 1.482
  • 1.417
  • 1.379
  • 1.344
  • 1.311
  • 1.281
  • 1.253
  • 1.226
  • 1.202
  • 1.179
  • 1.157
  • 1.136
  • 1.117
  • 1.099
  • Тип на фрижидер: No Frost фрижидер со замрзнувач доле
  • Енергетска класа: A+; Капацитет (бруто/нето) 341/324 l
  • Капацитет нето 230/94 l; Височина 186 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 60x65x186cm
  • Карактеристики: No frost , Multi Cooling , внатрешен електронски дигитален дисплеј, 4 прилагодливи полици, осветлена внатрешност
  • Боја: инокс
 • VOX NF 3735 инокс

  24.990 ден
  • 8.987
  • 6.872
  • 5.603
  • 4.755
  • 4.151
  • 3.701
  • 3.349
  • 3.069
  • 2.842
  • 2.632
  • 2.472
  • 2.335
  • 2.216
  • 2.111
  • 2.020
  • 1.913
  • 1.840
  • 1.774
  • 1.714
  • 1.660
  • 1.611
  • 1.541
  • 1.499
  • 1.461
  • 1.425
  • 1.392
  • 1.362
  • 1.333
  • 1.306
  • 1.281
  • 1.258
  • 1.235
  • 1.214
  • 1.194
  • Тип на фрижидер: No Frost фрижидер со замрзнувач доле
  • Диспанзер за вода; Енергетска класа: A+
  • Капацитет (бруто/нето) 341/324 l
  • Капацитет нето 230/94 l; Височина 186 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 60x65x186cm
  • Карактеристики: No frost , Multi Cooling , внатрешен електронски дигитален дисплеј, 3 прилагодливи полици, осветлена внатрешност
  • Боја: инокс
 • VOX NF 3735IX

  24.999 ден
  • 8.991
  • 6.875
  • 5.605
  • 4.757
  • 4.153
  • 3.703
  • 3.350
  • 3.070
  • 2.843
  • 2.633
  • 2.473
  • 2.336
  • 2.217
  • 2.112
  • 2.021
  • 1.914
  • 1.841
  • 1.775
  • 1.715
  • 1.661
  • 1.612
  • 1.542
  • 1.500
  • 1.462
  • 1.426
  • 1.393
  • 1.362
  • 1.333
  • 1.306
  • 1.281
  • 1.258
  • 1.235
  • 1.214
  • 1.194
  • Фрижидер 59,5 * 65 * 186,
  • А + класа, фиоки за замрзнувач 3,
  • Фиоки за замрзнување 3l,
  • Нето зафатнина 230л + 94л,
  • На дисплеј на врата,
  • Контролиран влажен влакно,
  • Мулти ладење,
  • LED светло,
  • Распрскувач на вода,
  • ИНОКС
 • VOX NF 3835IX

  26.999 ден
  • 9.710
  • 7.425
  • 6.053
  • 5.137
  • 4.486
  • 3.999
  • 3.618
  • 3.316
  • 3.071
  • 2.844
  • 2.671
  • 2.523
  • 2.394
  • 2.282
  • 2.182
  • 2.067
  • 1.988
  • 1.917
  • 1.853
  • 1.794
  • 1.741
  • 1.665
  • 1.620
  • 1.578
  • 1.540
  • 1.504
  • 1.471
  • 1.440
  • 1.411
  • 1.384
  • 1.358
  • 1.334
  • 1.311
  • 1.290
  • Фрижидер 59,5 * 65 * 201,
  • А + класа, фиоки за замрзнувач 3,
  • Нето волумен 266 + 94l,
  • Дисплеј на вратата,
  • Контролиран влажен влакно,
  • Мулти ладење,
  • LED светло,
  • Распрскувач на вода,
  • ИНОКС
 • VOX NF 465 INOX

  26.999 ден
  • 9.710
  • 7.425
  • 6.053
  • 5.137
  • 4.486
  • 3.999
  • 3.618
  • 3.316
  • 3.071
  • 2.844
  • 2.671
  • 2.523
  • 2.394
  • 2.282
  • 2.182
  • 2.067
  • 1.988
  • 1.917
  • 1.853
  • 1.794
  • 1.741
  • 1.665
  • 1.620
  • 1.578
  • 1.540
  • 1.504
  • 1.471
  • 1.440
  • 1.411
  • 1.384
  • 1.358
  • 1.334
  • 1.311
  • 1.290
  • Фрижидер 70 * 72 * 183,
  • Класа А +,
  • Замрзнувач 4 *
  • Реверзибилна врата,
  • Не’рѓосувачки челик,
  • LED светло

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.