• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX IKK 3400

  20.490 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Тип на фрижидер: Вграден, комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 181/75 l
  • Капацитет фрижидер нето 181 l
  • Капацитет замрзнувач нето 70 l
  • Висина (mm) 1770
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm) 540*545*1770
  • Карактеристики: антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: бела
 • VOX KG 2800

  12.990 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 240 л
  • Бруто капацитет на уредот: 243 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 198 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 42 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 220 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 1 полица-сталажа
  • Нето тежина: 59,06 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 63 кг
  • Димензија(ШxВxД): 540x1600x570 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 40 dB
 • VOX KK 3300 S

  16.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Сива
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Енергетска класа: А+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3300W

  15.499 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 257 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Димензија (ШxВxД): 540x1700x595 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3400 S

  17.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Фрижидер 54 * 59,5 * 180,
  • А + класа,
  • Фиоки за замрзнување 3,
  • Стаклени полици,
  • Нето-волумен 202l + 84l,
  • LED светло,
  • Отворање на вратите од 90 ° во согласност со апаратот,
  • ИНОКС
 • VOX KK 3600

  17.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Фрижидер 59,5 * 65 * 186,
  • А + класа,
  • Замрзнувачи 3 фиоки,
  • Стаклени полици,
  • Нето-волумен 230l + 106l,
  • LED светло,
  • Отворање на вратите од 90 ° во согласност со апаратот,
  • БЕЛ
 • VOX KK 3600 S

  18.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Тип на фрижидер: комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 235/113 l
  •  Капацитет фрижидер нето 230 l
  • Капацитет замрзнувач нето 106 l
  • Висина (mm): 186
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm): 595*650*1860
  • Карактеристики: Aнтибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на врата
  • Боја: Бел
 • VOX MNF 3901 R

  • Фрижидер 60 * 60 * 185,
  • А класа,
  • Фиоки за замрзнувач 3,
  • БЕЗ РЕП,
  • ЦРВЕН, РЕТРО
 • VOX NF 3735 IX

  22.990 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Систем за ладење: NO FROST
  • Нето капацитет на уредот: 324 л
  • Бруто капацитет на уредот: 341 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 230 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 94 л
  • Потрошена енергија: 335 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 3 стаклени плочи, 2 фиоки, 3 полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 72 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Inox
  • Вкупна тежина: 78 кг
  •  Димензија апарат (ШxВxД): 595x1860x650 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 42 dB
 • VOX NF 465

  24.999 ден 22.999 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Фрижидер
  • 70 * 72 * 183,
  • Class A +,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Бел
  • Реверзибилна врата,
  • LED светл
 • VOX КК 3600 сив

  18.390 ден
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Тип на фрижидер: комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 235/113 l
  • Капацитет фрижидер нето 230 l
  • Капацитет замрзнувач нето 106 l; Висина (mm): 186
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm): 595*650*1860
  • Карактеристики: Aнтибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на врата
  • Боја: Сива

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.