• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX FD 627 IX

  49.999 ден
  • 17.967
  • 13.725
  • 11.185
  • 9.488
  • 8.283
  • 7.380
  • 5.556
  • 6.120
  • 5.660
  • 5.282
  • 4.961
  • 4.686
  • 4.448
  • 4.245
  • 4.061
  • 3.903
  • 3.757
  • 3.630
  • 3.516
  • 3.408
  • 3.314
  • 3.228
  • 3.150
  • 3.078
  • 3.012
  • 2.946
  • 2.889
  • 1.667
  • 2.788
  • 2.742
  • 2.700
  • 2.661
  • 2.624
  • 2.589
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа T / ST / N
  • Нето капацитет на уредот 467 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 327 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 140 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен,
  • Внатрешно лед осветлување, Анти-бактериска заштита, LED Display, Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 396 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 2 фиока, 6 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 6 фиока
  • Висина на фрижидерот 1775
  • Длабочина на фрижидерот 740
  • Ширина на фрижидерот 833
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 115 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 890x1830x795 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Функционални тастери Диспанзер за вода, Eкран
 • VOX IKK 3400

  20.490 ден
  • 7.362
  • 5.624
  • 4.584
  • 3.889
  • 3.394
  • 3.024
  • 2.277
  • 2.508
  • 2.320
  • 2.164
  • 2.033
  • 1.920
  • 1.823
  • 1.739
  • 1.664
  • 1.599
  • 1.539
  • 1.487
  • 1.440
  • 1.396
  • 1.357
  • 1.322
  • 1.291
  • 1.261
  • 1.234
  • 1.207
  • 1.184
  • 683
  • 1.142
  • 1.124
  • 1.106
  • 1.091
  • 1.076
  • 1.061
  • Тип на фрижидер: Вграден, комбиниран со замрзнувач доле
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет бруто: фрижидер/замрзнувач 181/75 l
  • Капацитет фрижидер нето 181 l
  • Капацитет замрзнувач нето 70 l
  • Висина (mm) 1770
  • Димензии (Ш x Д x В) (mm) 540*545*1770
  • Карактеристики: антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: бела
 • VOX KG 2500

  11.999 ден
  • 4.312
  • 3.294
  • 2.684
  • 2.277
  • 1.988
  • 1.771
  • 1.333
  • 1.469
  • 1.359
  • 1.268
  • 1.191
  • 1.125
  • 1.068
  • 1.019
  • 975
  • 937
  • 902
  • 871
  • 843
  • 817
  • 796
  • 775
  • 756
  • 739
  • 722
  • 707
  • 694
  • 400
  • 669
  • 658
  • 648
  • 639
  • 630
  • 621
  • Тип на фрижидер: комбиниран фрижидер со горна комора;
  • Енергетска класа A+; Капацитет (бруто/нето) 216/213 l;
  • Капацитет нето 171/42 l;
  • Височина 144 cm; Димензии (ШxДxВ) 54x57x144 cm;
  • Карактеристики: Антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата;
  • Боја: Бела
 • VOX KG 2500 S

  12.999 ден
  • 4.671
  • 3.568
  • 2.908
  • 2.467
  • 2.153
  • 1.919
  • 1.444
  • 1.591
  • 1.472
  • 1.373
  • 1.290
  • 1.219
  • 1.157
  • 1.103
  • 1.056
  • 1.014
  • 976
  • 944
  • 914
  • 886
  • 861
  • 840
  • 819
  • 800
  • 783
  • 766
  • 751
  • 433
  • 725
  • 713
  • 702
  • 691
  • 682
  • 673
  • Тип на фрижидер: комбиниран фрижидер со горна комора
  • Енергетска класа A+
  • Капацитет (бруто/нето) 216/213 l
  • Капацитет нето 171/42 l
  • Височина 144 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 54x57x144 cm
  • Карактеристики: Антибактериска заштита, 3 стаклени полици, сад за зеленчук, сад за путер и сирење, осветлена внатрешност, 4 прилагодливи полици на вратата
  • Боја: Сива
 • VOX KG 2600

  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • LED светло
 • VOX KG 2600 B

  13.499 ден
  • 4.851
  • 3.706
  • 3.020
  • 2.562
  • 2.237
  • 1.993
  • 1.500
  • 1.652
  • 1.528
  • 1.426
  • 1.339
  • 1.265
  • 1.201
  • 1.146
  • 1.096
  • 1.054
  • 1.015
  • 980
  • 949
  • 920
  • 895
  • 871
  • 850
  • 831
  • 813
  • 795
  • 781
  • 450
  • 752
  • 741
  • 729
  • 718
  • 709
  • 699
  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа,
  • Замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • ЦРНА,
  • LED светло
 • VOX KG 2600 S

  • Фрижидер 54 * 59,5 * 144,
  • А + класа, замрзнувач 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • LED светло,
  • ИНОКС
 • VOX KG 2800

  12.990 ден
  • 4.667
  • 3.565
  • 2.906
  • 2.465
  • 2.151
  • 1.918
  • 1.443
  • 1.590
  • 1.471
  • 1.372
  • 1.289
  • 1.218
  • 1.156
  • 1.102
  • 1.055
  • 1.013
  • 975
  • 943
  • 913
  • 885
  • 860
  • 839
  • 818
  • 799
  • 782
  • 765
  • 751
  • 433
  • 724
  • 712
  • 702
  • 691
  • 682
  • 673
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 240 л
  • Бруто капацитет на уредот: 243 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 198 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 42 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 220 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 1 полица-сталажа
  • Нето тежина: 59,06 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 63 кг
  • Димензија(ШxВxД): 540x1600x570 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 40 dB
 • VOX KG 3300

  16.999 ден
  • 6.109
  • 4.666
  • 3.803
  • 3.226
  • 2.817
  • 2.509
  • 1.889
  • 2.081
  • 1.924
  • 1.796
  • 1.687
  • 1.593
  • 1.512
  • 1.443
  • 1.381
  • 1.326
  • 1.277
  • 1.234
  • 1.196
  • 1.159
  • 1.127
  • 1.097
  • 1.071
  • 1.047
  • 1.024
  • 1.001
  • 982
  • 567
  • 948
  • 932
  • 918
  • 905
  • 892
  • 880
  • Фрижидер 59,5 * 59,8 * 170,5,
  • A + класа,
  • Vfreezer 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • Бела
  • LED светло
 • VOX KG 3300 S

  • Фрижидер 59,5 * 59,8 * 170,5,
  • А + класа,
  • Vfreezer 4 *,
  • Стаклени полици,
  • Реверзибилна врата,
  • Сребрена боја
  • LED светло
 • VOX KK 3300 S

  16.999 ден
  • 6.109
  • 4.666
  • 3.803
  • 3.226
  • 2.817
  • 2.509
  • 1.889
  • 2.081
  • 1.924
  • 1.796
  • 1.687
  • 1.593
  • 1.512
  • 1.443
  • 1.381
  • 1.326
  • 1.277
  • 1.234
  • 1.196
  • 1.159
  • 1.127
  • 1.097
  • 1.071
  • 1.047
  • 1.024
  • 1.001
  • 982
  • 567
  • 948
  • 932
  • 918
  • 905
  • 892
  • 880
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Бoja: Сива
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Енергетска класа: А+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • VOX KK 3300W

  15.499 ден
  • 5.570
  • 4.255
  • 3.467
  • 2.941
  • 2.567
  • 2.288
  • 1.722
  • 1.897
  • 1.755
  • 1.638
  • 1.538
  • 1.453
  • 1.379
  • 1.316
  • 1.259
  • 1.210
  • 1.165
  • 1.125
  • 1.090
  • 1.057
  • 1.027
  • 1.001
  • 976
  • 954
  • 934
  • 914
  • 895
  • 517
  • 864
  • 850
  • 837
  • 825
  • 813
  • 803
  • Систем за ладење: СТАТИЧЕН
  • Нето капацитет на уредот: 268 л
  • Бруто капацитет на уредот: 270 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот: 184 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот: 84 л
  • Технологија: Тивко работење
  • Потрошена енергија: 257 kWh
  • Внатрешност на фрижидерот: 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 4полици со врати
  • Внатрешен замрзнувач: 3 фиоки
  • Нето тежина: 55 кг
  • Реверзибилна врата: Да
  • Вкупна тежина: 59 кг
  • Димензија (ШxВxД): 540x1700x595 мм
  • Енергетска класа: A+
  • Ниво на бучава: 41 dB
 • Прикажани 1–12 од 41 резултати

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.