НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Со следните платежни картички од сите банки: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro (само доколку има CVV2/CVC код на позадината од картичката), а наплатата се извршува за неколку секунди, за што добивате потврда на Вашата е-пошта.

Секоја платежна трансакција на riversoft.mk се одвива преку сигурносниот систем на банката и нивната безбедна и енкриптирана веб страна за наплата. Целиот процес се одвива според сите светски стандарди за интернет наплата, со највисоко ниво на сигурност и доверливост.

Нарачки за производи се примаат 24 часа секој ден. Испорачувањето на нарачките се врши во рамки на работното време на RiverSoft (пон-пет од 08-20ч. / саб. 09-18ч.). Сите испораки се вршат само во градови и населени места во Република Македонија.

Доставата е бесплатна за сума на нарачката поголема од 1.500 ден. Во спротивно се наплаќа 135 денари за испорака во Струмица и 165 денари, за населени места надвор од Струмица.

Нарачките со адреса на достава во Струмица, во најголем број од случаите, пристигнуваат во рок од 3 часа. Доколку адресата на достава е друг град / населено место, надвор од Струмица, рокот на испорака е 24 часа. За време на празници и неработни денови, не се врши испорака.

За било каква забелешка или рекламација во врска со испорачаните производи, можете да не контактирате или на некои од телефоните 034/340-020; 034/340-019; или преку e-пошта на: info@riversoft.mk. Враќањето на производите или средствата, се врши според веќе утврдената политика на достава и политиката на поврат на средства.

СЕУШТЕ ИМАТЕ ПРАШАЊА? КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТ