Политика на достава

ПОЛИТИКА И УСЛОВИ НА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД АСПЕКТ НА РОКОВИ И НАЧИН НА ИСПОРАКА, ВО ЗАВИСНОСТ ОД ЛОКАЦИЈАТА НА ИСПОРАКА

Оваа Политика се однесува на испорака на производи порачани по електронски пат, при што производите ќе бидат испорачани преку ТОТАЛ ПОСТ, КАРГО ЕКСПРЕС, КУРИР, ДЕЛКО или ВАШ КУРИР на адресата која е наведена во порачката.

Производот што ќе биде порачан може да се плати електронски со картичка.

Доставата е бесплатна за сите видови нарачки по целата територија на РМ.

За сите прашања во врска со испораката можете директно да не контактирате на телефоните: 034 340-020, 034 340-019, 070 387-650. Видот на производите и нивните цени ќе бидат истакнати на интернет страницата на ПЦ КОНТРОЛ ХАРДВЕР.

Сите измени поврзани со испораката ќе бидат јавно објавени преку измена на оваа Политика за испорака.