• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX FD 627 IX

  49.999 ден
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа T / ST / N
  • Нето капацитет на уредот 467 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 327 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 140 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен,
  • Внатрешно лед осветлување, Анти-бактериска заштита, LED Display, Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 396 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 2 фиока, 6 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 6 фиока
  • Висина на фрижидерот 1775
  • Длабочина на фрижидерот 740
  • Ширина на фрижидерот 833
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 115 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 890x1830x795 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Функционални тастери Диспанзер за вода, Eкран
 • VOX SBS 657 IX

  59.999 ден
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа SN / N / ST / T
  • Нето капацитет на уредот 490 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 334 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 156 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен, Внатрешно лед осветлување,
  • Анти-бактериска заштита, LED Display,
  • Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 409 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 3 стаклени полици, 2 фиока, 5 полици -сталажи со врати
  • Висина на фрижидерот 1788
  • Длабочина на фрижидерот 745
  • Ширина на фрижидерот 895
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 120 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 955x1825x778 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 43 dB
  • Функционални тастери Инвертор мотор, Home bar, Ледомат, Диспанзер за вода, Eкран

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.