• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • Kumtel A6-SGF3

  8.999 ден 7.999 ден
  • 2.877
  • 2.200
  • 1.794
  • 1.522
  • 1.329
  • 1.185
  • 1.072
  • 982
  • 909
  • 843
  • 791
  • 747
  • 709
  • 676
  • 647
  • 612
  • 589
  • 568
  • 549
  • 532
  • 516
  • 493
  • 480
  • 468
  • 456
  • 446
  • 436
  • 427
  • 418
  • 410
  • 402
  • 395
  • 389
  • 382

  • A + class energy class
  • Up to 40% energy savings with Harr Technology and
  easy to clean inner chamber
  • 3 cooking functions and adjustable thermostat
  • Turbo fan
  • Interior lighting
  • 56 lt internal volume
  • Heat resistant, removable double glass cover
  • Wire grill and 2 enamel baking trays

 • VOX EBB 2121 IX

  10.990 ден
  • 3.952
  • 3.022
  • 2.464
  • 2.091
  • 1.825
  • 1.628
  • 1.473
  • 1.350
  • 1.250
  • 1.158
  • 1.087
  • 1.027
  • 974
  • 929
  • 888
  • 841
  • 809
  • 780
  • 754
  • 730
  • 708
  • 677
  • 659
  • 642
  • 627
  • 612
  • 599
  • 586
  • 575
  • 564
  • 553
  • 544
  • 534
  • 526
  • Горен греач: 1200 W
  • Долен греач: 1100 W
  • Боја на контролниот панел: Метал
  • Тип на рерни: Електрична
  • Волумен на рерната: 58 л
  • Контрола на преден панел: Да
  • Димензија на спакованиот апарат (ШxВxД): 650x650x640
  • Електрилни дупли-двојна скара: Да
  • Мрежна решетка: 1
  • Светла рерна: Да
  • Многу големо надворешно стакло и мало внатрешно стакло со метална врата: Да
  • Бoja: Нерѓосувачки челик
  • Вкупна тежина: 31
  • Енергетска класа: А
  • Сила: 3,1 kW
  • Термостат: Да, Механички

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.