• Гледај како:
 • Sidebar
 • Подреди според:
 • VOX FD 627 IX

  49.999 ден
  • 17.967
  • 13.725
  • 11.185
  • 9.488
  • 8.283
  • 7.380
  • 5.556
  • 6.120
  • 5.660
  • 5.282
  • 4.961
  • 4.686
  • 4.448
  • 4.245
  • 4.061
  • 3.903
  • 3.757
  • 3.630
  • 3.516
  • 3.408
  • 3.314
  • 3.228
  • 3.150
  • 3.078
  • 3.012
  • 2.946
  • 2.889
  • 1.667
  • 2.788
  • 2.742
  • 2.700
  • 2.661
  • 2.624
  • 2.589
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа T / ST / N
  • Нето капацитет на уредот 467 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 327 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 140 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен,
  • Внатрешно лед осветлување, Анти-бактериска заштита, LED Display, Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 396 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 2 фиока, 6 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 6 фиока
  • Висина на фрижидерот 1775
  • Длабочина на фрижидерот 740
  • Ширина на фрижидерот 833
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 115 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 890x1830x795 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 42 dB
  • Функционални тастери Диспанзер за вода, Eкран
 • VOX SBS 657 IX

  59.999 ден
  • 21.560
  • 16.470
  • 13.422
  • 11.386
  • 9.939
  • 8.856
  • 6.667
  • 7.344
  • 6.793
  • 6.338
  • 5.953
  • 5.624
  • 5.338
  • 5.094
  • 4.873
  • 4.683
  • 4.508
  • 4.356
  • 4.219
  • 4.089
  • 3.977
  • 3.874
  • 3.780
  • 3.694
  • 3.614
  • 3.535
  • 3.467
  • 2.000
  • 3.345
  • 3.291
  • 3.240
  • 3.193
  • 3.148
  • 3.107
  • Категорија Фрижидери side by side
  • Систем за ладење NO FROST
  • Климатска класа SN / N / ST / T
  • Нето капацитет на уредот 490 л
  • Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 334 л
  • Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 156 л
  • Технологија No frost,
  • Multi cooling систем,
  • Диспанзер за вода,
  • Голем волумен, Внатрешно лед осветлување,
  • Анти-бактериска заштита, LED Display,
  • Голема преграда за овошје и зеленчук
  • Потрошена енергија 409 kWh
  • Гас R600a
  • Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати
  • Внатрешен замрзнувач 3 стаклени полици, 2 фиока, 5 полици -сталажи со врати
  • Висина на фрижидерот 1788
  • Длабочина на фрижидерот 745
  • Ширина на фрижидерот 895
  • Боја Inox
  • Вкупна тежина 120 кг
  • Димензии на спакуван апарат (ШxВxД) 955x1825x778 мм
  • Енергетска класа A+
  • Ниво на бучава 43 dB
  • Функционални тастери Инвертор мотор, Home bar, Ледомат, Диспанзер за вода, Eкран

No products were found matching your selection.

Мени

Мојата кошничка

Затвори

Немате производи во кошничката.

Немате производи во кошничката.

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.